2024. szeptember 14., szombat

Ezek a jelei a kölcsönös lelki vonzódásnak!

 

Ezek a jelei a kölcsönös lelki vonzódásnak!

Mennyire különleges, egyedi, és gyönyörű tapasztalás, mikor két lélek találkozik, és abban a pillanatban azt érzik, hogy minden tökéletesen működik, és ketten egy nagy egészet alkotnak, számítva mindig a másik támogatására.

Amikor a lelki vonzódásról kell szót ejtenünk, akkor érdemes tisztázni azt, hogy ezek a mechanizmusok mind a tudatalattinkban játszódnak le. Sokat számít a fizikai megjelenés, ami úgy hat, mint egy termékreklám, amit azért mindig nem kell elhinni.

Ha két, kölcsönös vonzódást érző lélek találkozik, ez még nem jelenti azt, hogy lelkitársak is egyben. Ami jellemző rájuk, hogy tökéletes harmóniában vannak egymással, teljes a nyugalom és az egyensúly köztük.

Dr. Raymond Knee, a Laboratory of Social Psycholgy at the Unversity of Rochester igazgatója szerint az emberek több mint fele hisz a lelkitárs fogalmában, abban, hogy létezik egy másik ember valahol, akinek a lelke teljesen passzol az övéikkel, és az a sorsuk ezeknek a lelkeknek, hogy találkozzanak. És ha ez sikerül, akkor az a két ember spirituálisan teljessé, eggyé válik.

A lelki vonzódás sokkal visszafogottabb, csendesebb, békésebb, mint a fizikai, de ahhoz, hogy két ember között létrejöjjön a teljes harmónia, egyensúlynak kell lennie a testi és lelki vonzódás között.

A spirituális vonzalom legfontosabb jelei:

  • pozitív viszonyulás, reakció a másik ember láttán;
  • különös érzés, ami arra utal, hogy az illető nem ismeretlen teljesen;
  • hasonló érték-, és elvrendszer a két lélek között;
  • ha önmagunkat a másik emberben látjuk megnyilvánulni;
  • szinte teljesen azonos érdeklődési kör;

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése