2022. július 15., péntek

Lelked hangja egyre tisztább...

 

Az elengedések idejét éljük…

Lelked hangja egyre tisztább, és most egyre többször hallod meg a lélek üzenetét. Az üzenet a szeretetről tanít- a szeretetről, ami igazán a Te utad! A szeretetről, és arról, hogyan szeresd, tiszteld önmagad, és másokat.

Hogyan lépj rá és haladj végig saját utadon, melyen szívbéli vágyaid lámpásait követve lépkedsz egy olyan élet felé, ahol béke, öröm, harmónia, bőség vár rád. Ebben az életben a főszereplő te vagy. Te alakítod sorsodat.

Most minden, ami nem rezeg lelked hullámhosszán, az leválik rólad, s elengeded… Szívedben hálával mondasz köszönetet, a tapasztalásokért, melyek megerősítettek. Saját erődre ébredsz és már képes vagy kimondani szeretettel: Nem, ez nem az én utam. Képes vagy kimondani, mert tudod merre menj, merre haladj.

Minden és mindenki eltűnik és a múlt ködébe süllyed, mi megaláztatást, fájdalmat okozott neked. Nem a helyzet változik, és nem is az emberek. Te változtál meg. Te vagy az, aki hiszel magadban. Aki szereted önmagad, aki már tudod, hogy helyed csak ott lehet, ahol szeretetedért nem bántást kapsz.

Új világod fényes lesz és boldog, mert most eljött az ideje az elengedésnek…és az elengedéssel egy új élet megteremtésének.

Szeretettel: Sándor Judit - Angyalmentor - Jóportál

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése