2022. július 14., csütörtök

Az ikerláng szerelem örök tüze

 

Az ikerláng szerelem örök tüze
 
🔥 Sokféle szeretetet tapasztalhatunk meg életünkben, de ikerláng szerelem csak egy van, ahogy csak egy ikerlángunk van.
Saját tapasztalatból mondom, hogy egy érzés, egy felismerés, és a szeretet érzése egyszerre történik mindkét oldalon, pontosan egy pillanatra. Másik felem szavait idézve összeomlott a világ és ismerte azt az érzést amit keresett ami én voltam. 
🔥 Szerelmesnek lenni a másik felünkbe mennyei, megismételhetetlen, egyedi, intenzív, örök, időtlen érzés.
🔥 Az ikerlángunk a legtökéletesebb és legszexibb a világon, senkit sem szeretünk náluk jobban, az ideális és mindig vágyott Nő/Férfi után. A pár között az otthon, a béke és a harmónia időtlen érzése van. "Itthon vagyok, vagy hazaértem, ez Ő /Ő". Van egyfajta "ikerláng megszállottság" a pár között, amit jó értelemben kell érteni. Ebben rejlik az egymáshoz való állandó közelség vágya, hogy a fizikai távolság ellenére is szüntelenül egymás elméjében legyünk. Fizikailag és érzelmileg fájdalmas lehet elszakadni az ikerlángoktól, akár csak néhány órára, napra, de a szeretet és a vonzalom folyamatosan ott van.
🔥 Az érzelmek és érzések mellett ikerlángok is megosztják álmukat alvás közben, ahol mindkét fél ugyanazt álmodja, akár egymás mellett, akár távol egymástól.
🔥Ikerlángunk szeretetét és ragaszkodását folyamatosan érezzük magunkban, valójában egy érzés, amikor pontosan ugyanazt érezzük . Az ikerlángpár ismeri, érzi a másik gondolatait, érzéseit, kimondja a másik fél szavait, vagy orálisan reagál a másik gondolataira, már a kapcsolódás kezdetétől, azonnali a harmónia, a bizalommal együtt. Az ikerlángok gyakran szavak nélkül kommunikálnak az álmokon keresztül.
🔥 Az ikerlángok szeretete intenzív energiával ragyog, átalakít, gyógyít, visszahozza tiszta önmagunkhoz. Tiszta, feltétel nélküli szereteten alapul.
 
(Art Ines Honfi)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése