2014. november 12., szerda

A beteljesülés örök ígérete


A beteljesülés örök ígérete

 
Az igazi partner arról ismerszik meg, hogy vele sohasem lehet betelni, sohasem lehet ráunni. Mert a pillantása, az érintése, a testtartása vagy azok a mondatok, ahogy a világot megfogalmazza, állandóan új ígéretet hordoznak. Általuk állandóan ébren marad, újra és újra fellobban a vágyakozás, a megkívánás. A beteljesülés örök ígérete, ami a reményt és a vonzalmat felkelti – ez a nagy szerelem igazi varázsa. A nagy szerelem ugyanis nem más, mint olyan ígéret, ami akkor is megmarad, ha a kapcsolat megtört.
 
A legtöbb nő (még a legversenyképesebb üzletasszony, az emancipáció élharcosa is) azon fáradozik, hogy megőrizze a szerelmet. De a nagy kérdés: hogyan. Szembe kell nézni a ténnyel, hogy előbb-utóbb a legszebb nő is megöregszik, elveszíti a varázsát, erőtlenedik a szexuális vonzereje. A kölcsönös megértésből fakadó igaz szerelem azonban sohasem múlhat el. Ha ez megvan, akkor a nő örökké szép marad a férje vagy barátja szemében.
 
A férfi szerelmét csak úgy lehet megtartani, ha nemcsak testileg, hanem lélekben is közelebb jutunk hozzá, mégpedig úgy, hogy egyik félnek sem kell elszenvednie semmiféle megaláztatást. Meg kell tanulni olvasni a férfi gondolataiban (ez nagyanyáinknak, dédanyáinknak még nagyon ment!), és ha ez sikerül, felfedezhetjük belső világuknak és viselkedésüknek titkos kulcsát....




(www.kiskegyed.hu)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése