2024. június 14., péntek

TALENTUM

 

TALENTUM
 
Őrizd meg önmagad, bármi is történjen. Talán a legnehezebb a külső körülmények ellenére megtartani magunkban a fényt, a hitet. Egyetlen pillanat képes bedönteni azt, amit stabilnak hittünk. Egyetlen pillanat és beszakadhat alattunk az élet. Miért engedjük meg a külső dolgoknak, helyzeteknek, embereknek, hogy tönkre tegyék az életünket?
 
Talán azért, mert nem elég fontos az az élet, amit élünk, mert már évekkel ezelőtt lemondtunk magunkról, és feladtuk a küzdelmet, és valójában csak az alkalmat keressük, amire ráhúzhatjuk a szenvedésünket. Keressük a felelőst, aki ellenünk vétett. Mert így könnyebb. Mert ez nem követeli meg a tudatosságot, az éberséget.
 
Találj vissza magadhoz, hogy érdemes legyen azt az önmagadat megőrizned. Fedezd fel újra az értékeidet, és legyél büszke arra, hogy mindazt, ami történt veled, túlélted. Akarjál még tapasztalni szépet, akarjál egy teljes életet. Legyél hálás a testednek, amiért kiszolgál téged. Legyél újra az az önmagad, aki a legjobb pillanataidban voltál…. ha ezt mind megteszed, hidd el, soha többé senkiért nem adod el.
 
Végtelen szeretettel: Dömötör Aletta

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése