2021. július 23., péntek

Téged választott

Téged választott 

Ismered azt az érzést, amikor csak nézed, ahogyan alszik és a szívedből hirtelen eltűnik minden más, és megtöltődik vele?

Amikor végtelen hála önti el a lelked, hogy küldte őt neked az ég?

Mert szeret, támogat, és tudod, tisztelettel fog bánni veled, mert ezt érdemled. Mert úgy döntött, téged választ, rád bízza a titkait, a vágyait. Hogy a kezedbe teszi a kezét minden este, hogy úgy őrizhesd az álmait. Hogy képes érted változni, ha arra van szükség, és te is odafigyelsz arra, hogy mi a jó neki.

Ismered azt az érzést, amikor rohanás közben is muszáj magadhoz ölelned, akár percekig is, mert annyira jól esik a karjai között lenni, hogy szinte egy egész napra feltölt, táplál, éltet?

Két ember, akiknek érzései óvják, védelmezik egymást, mint egy láthatatlan szál, akkor is, ha nincsenek együtt. Téged választott, hogy ebben a nyakatekert, érthetetlen, nehéz, sokszor fájdalmas, mégis gyönyörű életben társad legyen. És semmi másra nem vágysz jobban, minthogy boldoggá tehesd, annak lásd minden áldott nap. 

Hogy büszkévé tedd a sikereiddel, és azt érezze, a megérdemelt nő áll az oldalán. Aki mellett nem kell félnie, aki ugyanígy védelmezi, társa, aki rábízza a titkait, a vágyait, szereti és támogatja.
S azt gondolod, mindent meg szeretnél adni, mert egyszerűen ezt érdemli?

Nézed, közben hallgatod az édes kis horkolását, mert hulla fáradt a sok munkától, és tudod, hogy minden szenvedésedért ő neked az élet ajándéka.

Ismered ezt az érzést?

(Agárdi Zsóka)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése