2021. július 23., péntek

Amikor szeretsz…

Amikor szeretsz…💕

Ha szeretsz valakit, nem hagyod, hogy a romantika elhalványuljon köztetek. Nem bánsz a szerelmeddel hercegként vagy hercegnőként kezdetben, majd hanyagolod el, ha már azt gondolod, biztosan a tiéd.

Ha szeretsz valakit, nem veszed a jelenlétét természetesnek. Nem felejted el, milyen szerencsés vagy, hogy ő veled van.

Amikor szeretsz valakit, minden egyes nap erőfeszítéseket teszel érte. 

Néha ez azt jelenti, hogy apró dolgokat teszel meg neki, például elmosogatsz, mert ő későn ér haza, vagy felszerelsz egy polcot, amire régóta vágyott.

Máskor meg hordod azt a pulóvert, amit tőle kaptál, annak ellenére, hogy kicsit sem tetszik, mert a színe borzalmasan sápaszt, vagy üzenetet küldesz neki egy gyorsétterem elől, hogy mit enne, mert szívesen viszel neki.

Amikor szeretsz valakit az erőfeszítés néha abból áll, hogy nevetsz az após borzalmas faviccén, hadd örüljön ő is és az édesapja is. Néha pedig abból, hogy olyan filmet választasz a moziban, ami a párodat érdekli, de téged nem annyira.

A szeretet kifejezése néha csak egy bók az új frizuráról. Máskor pedig az erőfeszítés azt jelenti, hogy viszed a párod táskáját, hogy a keze szabad lehessen. Vagy egy kedvenc süti a sarki cukrászdából, mikor nincs semmiféle jeles alkalom.

Néha az erőfeszítés azt jelenti, hogy kilométereket kell megtenned, hogy meglátogassatok egy rokont vagy barátot, vagy el kell menni valamilyen különleges eseményre, amin egyáltalán nem is szeretnél részt venni, mert tudod, hogy ez boldoggá teszi a kedvesed.

Amikor szeretsz valakit a kapcsolatért dolgozni kell. Küldeni egy üzenetet, ha késel, hogy a másik ne aggódja halálra magát. Meglepetésszerűen telefonálni, hogy a másik érezze, gondoltál rá, vagy csak azért, hogy halld a hangját.

Kimutatni a büszkeséget, amiért veled van, a szeretetet, amit érzel, a kötődést, ami köztetek alakult.

Néha az erőfeszítés csupa apró dolgokat jelent, azokat a dolgokat, amelyek két másodpercig tartanak. De néha éppen ezek az apróságok számítanak a legtöbbet.

 

(Mirage)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése