2014. augusztus 30., szombat

3 tipp: Hogyan találd meg az Ikerlángod?


3 tipp: Hogyan találd meg az Ikerlángod?


Manapság mindenki az Ikerlángját keresi-kutatja. Mindenki vágyik valami különlegesre, egy földöntúli szerelme, amely réges-rég kezdődött és sosem ér véget. Íme 3 tipp arra, hogyan ismerheted fel.

Szeretnéd végre megtalálni az Ikerlángod? Sokan kérdezitek tőlem, hogy miről ismerszik meg egy Ikerláng-társ? Mit kell érezni, amikor találkozom vele? Mi a különbség a duálpár és az ikerláng között?

Bár minden eset egyedi és a valódi felismeréshez minden információra szükség van, azért íme néhány általános dolog, ami ha működik, akkor megvan:

Mintha a saját szemedbe néznél!

Messziről talán észre sem vennéd. Számodra talán egy jelentéktelen figura, meglehet, hogy alkatilag vagy más külső jegyeket tekintve pont az ellenkezője mindannak amire vágysz. Aztán eljön a pillanat, amikor a tekintete megtalálja a tied és aztán megszűnik a külvilág. Mintha saját Univerzumotok lenne. Mintha saját magadra néznél. Ez az igazi felismerés!

Az érintés csodája!

Lehet ez egy kézfogás vagy egy véletlen érintés, amikor végre a bőröd a bőréhez ér, körbevesz a nyugalom, hiszen Hazaértél. Az egyik legerősebb érzés talán ez és a leginkább kifejező is. Ez nem csupán nyugalom a másik társaságában, hanem a teljes belső béke világa, visszatérés az Otthonba. Csodálatos!

A szívcsakra örvénye!

Amikor a közelében vagy egy kicsit olyan mintha egy folytonos vizsgadrukk és egy kezdődő szívtájéki zsibbadás finom ötvözete működne benned. Ha elég érzékeny vagy érezni fogd a szívcsakrád körüli folyamatos áramlást, amely a közelében egyre erősebb és erősebb. Kissé néha ijesztő de mégis nagyon különleges érzés.

Ez a három dolog persze csak amolyan bemutató jellegű jellemzése ennek a különleges kapcsolatnak, de ahogy már az elején említettem az általánosságokon túl szinte minden kapcsolat más és más, egyedi és izgalmas.

Még több információ a Ikerláng-kapcsolatról: ITT!

(HarmoNet-Mindenkinek, akinek lelke van)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése