2024. augusztus 8., csütörtök

A felszínes kapcsolatok ideje lejárt.

 

ANITA STELLA
 
A felszínes kapcsolatok ideje lejárt.
 
Egyre kevésbé vágysz arra, hogy olyan emberekkel kapcsolódj, akikkel nem azonosak az elképzeléseid, akik más értékrendet képviselnek, mint te.
 
A tartalom nélküli üres beszélgetések már nem kötnek le, helyette többre értékeled a csendet és a belső világodra fordított időt.
 
A párkapcsolatok minőségében is jelentős javulás következik be. A külsőségeken alapuló, anyagi érdekeket szolgáló jellemzők helyett egyre inkább megjelennek az olyan kapcsolatok, melyek egy sokkal mélyebb, fizikain túli értékrendet képviselnek.
 
A párkapcsolaton belüli hatalmi harcok helyett, egymás kölcsönös támogatása és segítése lesz a mérvadó, és a párok nem az alsó csakrákba szorult energiák mentén fognak vonzódni egymáshoz, hanem az összes csakra, kiemelten a szívcsakra harmonikus egymásba olvadása fogja működtetni azt.
 
Céljaik a felsőbb világokból hozott minőség kibontakoztatása lesz a Földön, mely iránt mélységes elköteleződést és hívást éreznek. A külvilágból érkező megítélések már egyáltalán nem fogják zavarni őket, mert lélekből fakadó elhivatottságuk olyan hatalmas erővel ruházza fel kapcsolatukat, mely teljes mértékben semlegesíteni tudja a negatív energiákat.
 
A rózsaszín köd helyett egymást teljes egészében fogják érzékelni, mélyen és kendőzetlenül. Egyszerre fogják látni párjukban az emberit és az istenit, annak minden gyengeségével, nagyságával és méltóságával.
 
Az egymás iránti elköteleződés, a hűség, a megbecsülés, a tisztelet természetes lesz a számukra. A Földi Mennyország megteremtésében kiemelkedő szerepük lesz.
 
Stella 🌹

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése