2016. február 29., hétfő

A lélek rezgése

 
A lélek rezgése

Egy csodálatos utazásra hívlak, oda ahova csak ritkán indulunk mégis a legnagyobb felfedezést itt tehetjük. Az utazás előtt szükségünk lesz arra, hogy felkészüljünk, gondosan összepakoljunk mindent, amire szükségünk lehet. Szükség lesz térképre, kalandvágyra, nyugalomra és arra, hogy befogadjuk mindazt amit látunk és tapasztalunk.

Utazásunk célja a Lélek rezgésének feltárása. Csukd most be a szemed és induljunk együtt a felfedezésre. Figyelj most magadra, figyelj a lélegzetedre. Hallgasd a csendet, halkan és ütemesen megtörő szíved dobbanását. Te csak figyelj és lélegezz, figyelj és engedd meg magadnak a csendet. Elindultál.  Szépen haladsz egyre beljebb, egyre közelebb a Lelked üzenetéhez. Figyeld meg magad. Figyeld, hogy milyen a Lelkeddel kézen fogva elindulni, megkeresni a valódi lényeget.

Engedd, hogy a Lelked üzenjen neked. Keresd magadban a legboldogabb pillanataidat. Azokat a pillanatokat, amikor úgy érezted, hogy a tenyeredben tudnád tartani a Világ Mindenséget. Amikor az egység érzése betöltötte a szívedet. A Lélek boldogan tapasztalja mindazt, amit te érzel. Biztonságban vagy és azt érzed, hogy ez a pillanat örökre a tied. És ez így is van, a Lelked magába szívta mindazt, amit csak lehetett. Rezgésed szépen emelkedni kezd. A nyugalom tengerében megmártózva megpihenhet. A Lelked boldog, hogy veled lehet. Hallgasd csak mit üzen: “Találd meg az örömödet!”

Menj és fedezd fel azt, ami a legjobban betölti az életed! Lehet, hogy most még tétován lépkedsz, de tudd a szeretetben leled a legnagyobb örömet. Kapcsolódj ahhoz, aki megengedi, hogy szeresd. Kapcsolódj ahhoz, aki téged is szívesen szeret. A Lelked boldog, hogy veled lehet, a Lélek rezgése ismét magasabb lett.

S, ha kalandvágyad még nem ért véget, akkor folytassuk a következő lépéssel. Vegyél egy mély lélegzetet, szívd magadba a pozitív rezgéseket, s aztán ha úgy érzed, hogy átjárja minden sejtedet, akkor lépj hozzá közelebb és öleld meg! Ha most azt kérdezed, hogy kivel tedd meg, kihez lépj közelebb és öleld meg? – a válasz az: ahhoz a Lélekhez, akin látod, hogy megtompult és megfásult, kinek a legnagyobb szüksége van az érintésre, pár jó szóra, kedves mosolyodra. Megkeseredett s talán fanyarrá vált az élete, s mégis neki van a legnagyobb szüksége ölelésre, szeretésre.

Szüksége van a gyógyulásra, az élet pozitív oldalára. Segítsd és vezesd el őt egy gyógyító utazásra. Kérd meg, hogy emlékezzen egy boldog pillanatára. Emlékezzen arra, amikor a Lelkével együtt haladt az ő kis világában. Mutasd meg neki, hogy te szereted, hogy együtt minden könnyebb! Engedd, hogy a biztonságot tartó nyugalmadban megpihenjen. A Lelked most töltődik az emberségességedben, s az ő Lelke töltődik a te szeretetedben. A Lelked boldog, hogy veled lehet, a Lelked rezgése ismét magasabb lett.

Most kérd meg őt, hogy ő is adja tovább, mindazt amit veled megélhetett. Lépjen ő is közelebb ahhoz, kinek a legnagyobb szüksége van az ölelésre. Így emelkedhet mindenkinek a rezgése.

Végtelen szeretettel: Dömötör Aletta

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése