2022. december 3., szombat

Mozdulj ki a mélypontról, és indulj el a helyes irányba!

 

5 gyakorlat, amivel 5 perc alatt emelheted rezgésszintedet!

Az univerzumban minden energiából, minden valamilyen rezgésből áll. A legmagasabb rezgés a szeretet, a legalacsonyabb a félelem. A csodák, a gyógyulások, a szerelem, a béke és harmónia mind a magas rezgések tartományába esnek.

Bármennyire tudatosak legyünk is és igyekszünk pozitívan gondolkodni és átadni magunkat a kellemes, megnyugtató érzéseknek. Valljuk be, hogy sokszor vannak olyan napok, amikor mélyponton érezzük magunkat, elkeseredettek vagyunk, és kedvetlenek. Ilyenkor rezgésszintünk is alacsonyan van, ez pedig megakadályoz minket abban, hogy bekapcsolódjunk az univerzum teremtő energiáiba.

Itt van öt nagyon gyors és egyszerű gyakorlat, ha növelni szeretnéd a rezgésszintedet:

1.Hallgasd meg a kedvenc zenédet- A zenében lévő hangok gyógyító rezgésűek. Válaszd ki mik azok a számok, amik erőt adnak, jókedvre derítenek. Ha meghallgatod csak egy kedvenc zenédet is, máris emelkedik lelked rezgésszáma.

2.Nézz meg egy vicces videót - A YouTube-on számtalan olyan videó van, ami megnevettet. A nevetés hatására emelkedik rezgésed és sokkal pozitívabban fogsz ezután a világra tekinteni.

3.Menj ki a szabadba - Az oxigén, a friss levegő csodákra képes. Tegyél egy rövid sétát és közben csak koncentrálj a ki-és belégzésre. A gyakorlat hatására megnyugszol és emelkedik a rezgésed.

4.Tegyél valamit másokért - Egy apró gesztus, amivel feldobod a másik ember napját neked is segíteni fog, hogy jobb helyként tekints a világra és megteljen örömmel a lelked!

 5.Írj hála listát! - Pár perc alatt gondold végig, mik azok a dolgok az életedben, amikért jelenleg hálás lehetsz. A hála az egyik legerősebb ima, és teremtő energia, ami azonnal emeli a rezgésszintedet!

Ezek az ötperces gyakorlatok, bár jelentéktelennek tűnnek, mégis képesek arra, hogy kimozdítsanak az alacsony rezgés tartományából és új lendületet adjanak az életednek!

Mozdulj ki a mélypontról, és indulj el a helyes irányba!


Sándor Judit - Angyalmentor - Jóportál


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése