2022. december 11., vasárnap

Az érzékeny lelkűek a Világ megmentői!

Az érzékeny lelkűek a Világ megmentői!

Az érzékenyek olyanok, mint a háború után, romok közül, magukat kiverekedő kisvirágok. Az egyedi színekkel és a törékenységükkel bátran merik képviselni a reményt.
A reményt azoknak, akik megkeményedtek, azoknak kik nem találják a kiutat és azoknak, akik elhitték, hogy a megoldás, a túlélés a pusztulásban rejlik.
Az érzékenyek a társadalom reménysugarai, akik lényükkel és törékenységükkel azt kiáltják, hogy van szépség! Van hit! Együttérzés és Szeretet!
Az érzékenyek a társadalom megmentői, mert olyan értékekre tanítanak, amelyek kiveszőben vannak. Bizalomra, odaadásra, ítélet mentességre.
Az érzékenyek viszont törékenyek.
Egyetlen gonosz lépéssel el lehet pusztítani őket és láthatatlanná tenni szépségüket. Egyetlen lépéssel eltaposhatják őket azok, akik kiégtek és a sötétben ténferegnek.
A mai társadalom legnagyobb hibája, hogy nem óvja, ringatja azokat, akik még érzékenyek. Azokat, akik képesek megmutatni a Lélek szépségét.
Kérlek Benneteket, vigyázzatok az érzékenyekre! Mert ők a Ti lelketek is, akkor, amikor nem tudtok hinni abban, hogy a világunkat nem a verseny, a harc, az érdek viszi előre, hanem a szeretet puha képessége. Ez fogja átölelni a világunkat és reményt adni akkor is, ha néha oly nehéz hinni valami jóban. Valami igaziban. Valami szépben. Valamiben, amit csak érezni lehet. Abban, amire minden lélek vágyik....
 
Barna Berni írása

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése