2019. április 4., csütörtök

“A lelki társad akkor jön, amikor a lelked készen áll rá...”

 
“A lelki társad akkor jön, amikor a lelked készen áll rá.”- 8 jel, hogy az igaz szerelem hamarosan Rád talál!
 
Ha valaha már törték össze a szíved, talán megfogadtad, hogy nem fogod hagyni, hogy ez újra megtörténjen. Lehetséges, hogy már annak az esélye is megrémiszt Téged, hogy egyáltalán esélyt adj valakinek. A lelki társad megtalálása viszont minden egyes szívösszetörést megér. Higgy nekem! Sokkal jobb, ha mindennap összetörik a szíved, mint ha az egész életed úgy éled le, hogy esélyt sem adsz arra, hogy valaki beléd szeressen.
 
És a jó hír az, hogy mindenki számára létezik megfelelő ember, és mindenki megérdemli, hogy megtalálja ezt a személyt.
Az igazság az, hogy az igaz szerelem a legváratlanabb helyen és legváratlanabb időben jön, viszont léteznek olyan jelek, amelyekre érdemes odafigyelni! A legtöbb esetben azonnal érzed, hogy ez bizony igaz szerelem. Néha csak valamiféle megmagyarázhatatlan boldogság érződik a levegőben, és csak sejted, hogy megtaláltad Őt. A lényeg, hogy hallgass a szívedre és a megérzéseidre!


Amikor a lelki társad már közel jár, a lelked érzékeli az energiát és jeleket küld Számodra.
 
8 arra utaló jel, hogy a lelki társad hamarosan Rád talál:

1. Romantikus álmaid vannak.

A romantika gyakran előbb jelenik meg az álmainkban, mint ahogyan az a saját valóságunkban kibontakozna. Talán nem is emlékszel az álmaid pontos részleteire, de az álmok adta pozitív érzelmek egész nap alatt veled vannak.

2. Hirtelen késztetést érzel a fejlődésre.

A lelki társad közeli megjelenésének egyértelmű jele, ha hirtelen késztetést érzel arra vonatkozóan, hogy mind külsőleg, mind belsőleg fejleszd önmagad. A személyes fejlődésedre fókuszálsz, mert úgy érzed, hogy vonzóvá kell válnod egy bizonyos személy számára. Energiád erre összpontosítod. Ahogyan Te elkezded az önfejlesztést, úgy a lelki társad is ugyanezt teszi. Valójában így mindketten közeledtek egymás felé.

3. Elkezded egyértelműen látni az életcélod.

A lelki társad közeledtével világosan kezded el látni életed nagy célját. Ami eddig csak üres létezésnek tűnt, hirtelen értelmes irányba kezd mutatni. Élőnek és izgatottnak érzed magad. Egész és elégedett vagy, hiszen most már pontosan tudod, hogy mit miért teszel, hiszen a lelki társad a távolból inspirál Téged.

4. Mindenhol a szerelmet látod magad körül.

Bárhová mész, mindenhol kéz a kézben járó, egymást ölelő szerelmespárokat látsz, akik úgy viselkednek, mintha a világ csak az övék lenne. Felfigyelsz a szerelmi témájú beszélgetésekre a tévében, de még a közösségi oldalad is turbékoló szerelmesekkel lesz tele. Mindenhol a szerelmes dalokat hallod, legyen az a rádió kívánságműsora, vagy egy bevásárlóközpont háttérzaja. Ez először irritálhat Téged, de ez mind azért történik, mert a szerelem érzése be akar fészkelődni a tudatodba.

5. Azonosítod a számodra ideális partner fő vonzerejét.

A jövőbeli partnereddel kapcsolatban mindig is volt egy terved: hogyan is kell kinéznie, hogyan is kell beszélnie stb. De néha az előzetes elképzeléseid ellentétben állnak azzal, amit valójában szeretnél, és ez az a pont, ahol a rossz kapcsolatok szoktak jönni. Ha ténylegesen tisztában vagy azzal, hogy mit is szeretnél, a lelki társad Rád fog találni. Mondok egy példát: Sokáig azt gondoltad, hogy a Számodra ideális partner szőke hajú, filigrán testalkatú és szereti az állatokat, de ezek csak felületes a dolgok. Ami igazán lényeges, az az, hogy érzed-e azt a bizonyos pluszt, vagy sem. Ahelyett tehát, hogy egy filigrán testalkatú, állatbarát, szőke embert keresel, kezdd el azokat a helyeket keresni, amelyek pozitív érzésekkel töltenek el Téged. Ezek lesznek azok a helyek, ahol megtalálhatod az igaz szerelmet.

6. Nyitottságot mutatsz az új lehetőségek felé.

Mivel úgy érzed, készen állsz arra, hogy örömmel fogadd az új szerelmet az életedben, kész vagy arra is, hogy új emberekkel találkozz. A családodtól és a barátaidtól érkező meghívások száma hirtelen megsokasodik. A komfortzónád elhagyása új esélyt teremt arra, hogy rátalálj az igaz szerelemre, hiszen a Nagy Ő ritkán kopogtat magától az ajtón. Az új lehetőségek iránti vágyakozásod kezdetben csak tudatalatti, de azt biztosan érzed, hogy ki kell szabadulnod a saját magad teremtette kényelmes börtönödből, hogy megtaláld Őt.

7. Úgy érzed, energiaszinted magasabb a szokásosnál.
 

A lelki társad közeledtét az is jól mutatja, ha úgy érzed, hogy az energiaszinted szokatlanul magasra emelkedett. Először csak tudat alatt érzed a pozitív lendületet, a lelked így jelez Számodra. Talán egyik reggel egyszerűen csak arra ébredsz, hogy majd kicsattansz az energiától, esetleg minden különösebb ok nélkül érzed magad boldognak. Ezek annak a jelei, hogy Valaki közeledik.

8. Megérted a korábbi szerelmi életed tanulságait.

A dolgok világossá válnak Számodra, és a múltbéli kapcsolataid hibáit már nem ellened valónak látod. Éppen ellenkezőleg: inkább olyan tapasztalatokként kezeled ezeket, amelyekből tanulni tudtál. Tudod, hogy többé nem követed el ugyanazokat a hibákat. Úgy tűnik, hogy meggyógyítottad a szíved, és készen állsz a boldogságra.
 
(spiritualisforras.net)
 
 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése