2022. augusztus 10., szerda

Milyen csodálatos és sokat mondó kép...

 

Milyen csodálatos és sokat mondó kép , minden benne sajnos az Úr szomorú hisz megmutatta a teremtés csodáit eljött hozzánk utat mutatni magára vállalta bűneinket .
De mi miért nem tanulunk , rendben hogy az anyagi világ napi szinten gondokat állít elénk de attól a tisztesség és becsület valamint a szeretet alap lehetne .
Nem is értem hisz nem olyan feladatot vagy célt állítanak elénk az égiek hogy nem lehetne teljesíteni , csak annyit kérnek , hogy éljünk a fényben a szeretetet által tiszteljük és becsüljük embertársainkat valamint gyakoroljuk az elfogadást és megbocsátást .
Mit is kaptunk cserébe magát az élet legmagasabb szintű csodáját a földi lét gyakorlásának valós megélését vagyis megtapasztalását , és ehhez kaptunk egy igazi mennyei ajándékot a " lelket " egy fény és szeretet angyalt aki bevállalta hogy bármi áron is de a szabad akaratából bevállalt feladatát akármilyen nehéz is és fájó megfogja oldani .
Bár hogy is lesz Ő kivitelezi a leszületésének célját és mi segíthetünk csak ebben senki más hisz az emberi faj is megkapta a szabad akaratot .
Segítsünk a lelkünknek hisz érettünk van itt teremtsük meg neki hogy a test a lélek temploma legyen és ne börtöne .
Ehhez nem kell más csak a tiszta önzetlen feltétel nélküli szeretet valamint hinni egy magasabb létformában egy magasabb mérvű inteligenciában amit maga a lélek leszületésével a test be is fogadott csak a felszínre kell hozni és az elmének éretté kell válni befogadni és megérteni, áldás hála béke fény és szeretet valamint mindig mindenért köszönet !
 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése