2019. december 14., szombat

Ne aggódj… minden elrendeződik.

Nyugalom, minden a legnagyobb rendben!

Ne aggódj… minden elrendeződik.

Bármilyen reménytelennek tűnik is e pillanatban a helyzeted, ez a kártyalap arra kér, hogy hagyd abba az aggodalmaskodást, és lazulj el, mert minden jóra fordul.
Láttál már olyan filmet, ahol mindenki veszélyben forog, vagy ilyen-olyan bajba kerül? Egy ilyen mozidarab nézése közben az embernek azon jár az esze, ugyan, hogyan fognak ezek kikeveredni a slamasztikából? Pedig a film végére minden a helyére kerül, és mindenki elégedett.
Ne félj, a te filmed is boldogan végződik majd. Nincs miért aggódnod. Élvezd inkább, hogyan bonyolódik előtted az élet a maga bámulatos módján! Mert hiszen mindig megoldja magát, néha olyan hihetetlenül, ahogy álmunkban sem gondoltuk.
Te is hamar túljutsz a mostani szorult helyzeten, az élet leckéi meg hasznodra válnak a jövőben. Használd fel tehát a jelenlegi alkalmat, hogy megerősödj. Lélegezz mélyeket, legyél azon, hogy megőrizd a derűlátásodat, mindenek előtt pedig legyél laza, nyugodt és oldott, mert minden elrendeződik.
Megerősítés: Légy olyannal, aki a hátországod lehet.
Aki megtanít élni, akivel rozétól ázott szájjal csókoljátok egymást miközben a konyhában táncoltok egy elfuserált számra, hogy aztán teli szájjal nevethessetek saját magatokon. Aki miatt a kedvenc napod lehet a hétfő, mert alig várod, hogy a vállgödrében ébredve kezdhesd a hetet.
Olyannal légy, akinek nem nyomás minden egyes szava a mellkasodon, nem a görcsöt és szorongást hozza elő belőled, nem azt a nőt, aki legszívesebben te magad is kilométerekről elkerülnél, mert süt róla a kétségbeesés. Olyan mellett köss ki, aki a legjobbat hozza ki belőled, akitől tanulsz, aki miatt önmagad legjobb verziója szeretnél lenni és mindezt különösebb erőfeszítés nélkül teszed.

Mert a megfelelő ember mellett egyszerű.
Légy olyannal, aki szembe fordít a kishitűségeddel és aztán az első sorban áll, hogy lássa, ahogy megvalósítod az álmaid.
Olyannal, aki minden egyes helyzetben rád fogadna, mert tudja, hogy ami köztetek van azt nem találná meg máshol. De nem is tervezi elengedni.
Légy olyannal, aki otthon és kaland egyszerre. Hidd el, megéri várni rá. 

(Varga Emese)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése