2023. június 18., vasárnap

Egy nap találkozol valakivel, aki megmutatja, milyen az igazi szerelem...

 

Egy nap találkozol valakivel, aki megmutatja, milyen az igazi szerelem

Egy nap találkozol majd valakivel, aki megmutatja, milyen a valódi, szenvedélyes, tiszta szerelem. Ez lesz az a kapcsolat, ami szívfájdalmak nélkül virágzik.

Egy nap találkozol valakivel, aki mellett nem fogsz félni. Nem lesznek kétségeid, mert nem tart bizonytalanságban.

Ekkor rájössz, hogy minden döntés, minden nehézség valójában őhozzá vezetett el. Meg fogod érteni, miért kellett úgy történnie a dolgoknak, ahogy történtek. Talán elkezdesz hinni a sorsban és minden más varázslatos dologban is, amin eddig gúnyolódtál.

Egy nap találkozol valakivel, akihez olyan erősen kötődsz, mint még soha senkihez. Érezni fogod, hogy ő az, akire mindig is vártál. Olyan, mintha évek óta ismernétek egymást. Mintha a lelketek megbeszélte volna, hogy minden életetekben újra meglelitek egymást.

Ez a szerelem erősebb lesz, mint amit most el tudsz képzelni. Minden korábbi kapcsolódásod ehhez képest csak apró pislákolásnak fog tűnni.

Egy nap találkozol valakivel, aki minden sebedet begyógyítja pusztán a jelenlétével. Aki mellett az exeid említésére már nem ugrik össze a gyomrod. A fájdalmat nem felejted el, de az emlékek megfakulnak. Már nincs jelentőségük.

Egy nap találkozol valakivel, akit meglátva pillangók röpködnek majd a gyomrodban. Aki megnevettet, előcsalogatja belőled a legtündöklőbb énedet.

Imádni fogja még azokat a részeidet is, amelyeket legszívesebben elrejtenél a világ elől. A csókjától megáll majd az idő, megfagy a pillanat. Az ölelésétől felrobban valami a bensődben. Azt fogod érezni: igen, ez szerelem.

Egy napon találkozol valakivel, aki mosolyogva mondja ki a nevedet. A szemébe nézve tudni fogod, hogy az egymás iránt érzett mély szeretet soha nem fog elhalványulni.

Amikor találkozol a neked szánt férfival, végre részed lesz az igaz szerelemben. És ennek nem lesz vége, drágám. Ő nem fog elmenni.

Veled marad…

(Ludányi Bettina)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése