2023. június 20., kedd

A szeretet akkor áramlik, ha nyitva a szíved …

 

A szeretet akkor áramlik, ha nyitva a szíved …

Nem tudom, mi történt a szíveddel, de kérlek ne zárkózz el a szerelem elől. Vannak olyan repedések, amelyeket csak szeretettel lehet betölteni. Ne hagyd, hogy mások tettei meggyőzzenek arról, hogy nem vagy elég jó.

Kérlek, légy erős és higgy abban, aki vagy.

Megérdemled a szeretetet még akkor is, ha most nem így érzel. Lehet, hogy összetörték a szívedet és azt tapasztaltad, hogy neked nem járnak a jó érzések és a mindent átölelő szerelem. De hidd el, a rossz dolgok nem azért történnek, hogy megsemmisülj.

Sokkal inkább azért, hogy tapasztalj és tisztán láss. Mostantól tudni fogod, kire éri meg energiát szánni és kire nem. Tudni fogod, ki méltó a szeretetedre. Tudni fogod, kiben bízhatsz.

Mindannyian méltók vagyunk a szeretetre, de csak bizonyos lelkek tudnak egymáshoz kapcsolódni vele és általa. Egyszerűen arról van szó, hogy még nem találtad meg azt a lelket, akivel egyesülhetsz és elmerülhetsz ebben a gyönyörű érzésben.

Szóval…

…nem tudom, mi történt a szíveddel, de kérlek, hogy szeress továbbra is. A szeretet soha nem vész kárba, mindig körbejár. Mindig látható, érezhető és ott van körülöttünk. Ha a szíveddel élsz, akkor nem érhet kudarc.

Emlékeztesd magadat erre. És persze arról se feledkezz meg, hogy egy vereség csak akkor vereség, ha nem tudod a hasznodra fordítani. Amíg ki tudsz venni bármit is a nehéz helyzetekből, és nem hagyod, hogy maguk alá temessenek az érzések, addig csak nyerhetsz.

Kudarc csak akkor létezik, ha te azzá teszel valamit…

Ezért kérlek, hogy ne add fel. Ne mondd azt, hogy csalódtál a szeretetben. Továbbra is itt van, és arra vár, hogy kinyisd neki a szívedet. Nem egy másik férfi által vagy kedvéért, hanem önmagad miatt. A szeretet akkor áramlik, ha nyitva a szív.

Kiáramlik a világba és sokszorosan tér vissza hozzád.

És mindig visszatér. Mert a szeretet nem válogat.

Én hiszek abban, hogy el fog jönni az a pillanat, amikor ez a szeretet szerelem formájában fog visszatérni hozzád. Neked is csak annyit kell tenned, hogy hiszel ebben. Közben pedig nem szűnsz meg szeretni.

 

(Ludányi Bettina)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése