2022. november 29., kedd

Szeretetben lenni...

 

Ezen a héten minden a Szívről, a Lélekről, a Szerelem, a Szeretet gyógyító erejéről szól.
 
Bármit tesztek, bárkihez szóltok, az most átitatódik a Létezés legéltetőbb energiájával, megtölti melegséggel, hogy Életet kaphasson.
Szeretetben lenni, ebből lélegezni, ebből adni, mondani, tenni, törődni, gyógyítani. Teremtsetek szeretetet mindenben. Magatokban és magatok körül.
 
Most nem csak mi adunk, hanem ez áramlik felénk is. Most minden kicsit harmonikusabb, gyógyítóbb és puhább. Lágyabb a kapcsolódás a világhoz, egymáshoz és önmagunkhoz is.
Nincs más dolgunk, mint ennek rezgését beengedni magunkba, hagyni, hogy áthatoljon lágyan a sérült rétegeken és Fényt vigyen szívünk legmélyebb, legrejtettebb csücskébe. Hagyni, hogy emlékeztessen arra, hogy ezt születésünktől fogva hordozzuk, hogy ez akkor is jár, ha éppen rossz napunk van és nem függ semmitől.
 
Ez a hét gyógyító, tisztító, Fénnyel teli energiákat hoz el, olyan ez, mint egy puha meleg takaró a hideg, álmos reggeleken. Burkolózzatok bele, vagy burkoljatok bele olyanokat, akik hiányt szenvednek.
Váljatok ennek hordozóivá, hiszen mint minden energia, ez sem kívülről, hanem belsőnkből fakad. A miénk. Rajtunk múlik, ezzel átitatjuk-e a világot, hogy gondozzuk-e magunkban a Fényt azáltal, hogy gátak nélkül átadjuk magunkat Neki...
 
Mindannyian ezért vagyunk itt. Ezért születünk, ezért bukdácsolunk, ezért tanulunk, tapasztalunk, hogy végül eggyé váljunk azzal, ami általunk kel életre és létezésünk minden pillanata lehetőség arra, hogy áthassa az egész világot.
 
Ölelés,
Ila

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése