2022. november 29., kedd

Amikor készen állsz, eljön hozzád!

 

Az a szerelem, ami fontos lesz számodra, akkor jön, ha nem keresed …

Amikor készen állsz, eljön hozzád! Ez pedig akkor lesz, amikor a legkevésbé számítasz rá…

Amikor úgy érzed, hogy az életedben már csak egy hiányzó puzzle darab kell, akkor fog jönni valaki, aki úgy illeszkedik hozzád, mint az a bizonyos kirakós darabja.

Igaz klisé, de igaz: a szerelem akkor talál meg, amikor abbahagyod a keresését.

Mert amikor romantikát keresed, azzal azt súgod az Univerzumnak, hogy elégedetlen vagy azzal, amit már ő adott neked. Azzal, hogy kétségbeesetten, reménytelenül és szenvedélyesen akarsz valamit, arra utal, hogy ez nincs meg az életedben. Minél jobban gondolkozol azon, hogy mid nincs, annál inkább bevonzod azt a tényt, hogy az a hiányzó dolog, az a hiányzó érzés, vagy hiányzó ember tényleg hiányozzon az életedből.

Amikor megérkezik az életedbe az a bizony Nagy Ő, akkor ismertetni fogja magát. Egy különleges szeretet lesz köztetek – ami mindennel szembe néz majd. Nagy lesz és merész, és meggyújt egy lángot benned. Ettől erős leszel, gyönyörű és lenyűgöző.

Végre találkozni fogsz azzal a személlyel, aki azt fogja gondolni rólad, hogy “Óh, te vagy az, akit kerestem” és te is azt fogod érezni, hogy az a hiányzó puzzle darab végre a helyére került.

Tehát amikor jön a szerelem, akkor nyisd meg a szíved. Engedd be az érzéseket! Vigyázz, ahogy illeszkedni fog Ő hozzád, az lehet hogy eleinte ijesztő lesz, de utána teljesen természetessé válik és úgy kapcsolódtok majd egymáshoz, hogy arra nem lesz szavak.

Csak ne keresd. Hagyd hogy Ő találjon rád! 


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése