2022. november 9., szerda

Megérdemlek végre valakit, aki teljes szívből szeret …

 

Megérdemlek végre valakit, aki teljes szívből szeret …

Az élet nem egy romantikus történet. Ugyanakkor rám is várhat egy lovag, akinek minden vágya, hogy tiszta szívből szerethessen.

Nem várom el, hogy magad mögött hagyj minden kapcsolatot, és csak velem töltsd az idődet. Nem várom el, hogy minden napba becsempéssz egy kis romantikát. Nem várom el, hogy a tenyereden hordozz és lesd minden kívánságomat.

Ettől függetlenül tudom, hogy megérdemlek valakit, aki teljes szívből szeret és nem fél ezt megmutatni. Megérdemlek egy férfit, aki még akkor is hiányol, ha egy órája váltunk el. Valakit, aki megfogja a kezemet mások előtt, nem szégyell és nem lök el.

Megérdemlem, hogy találkozzak azzal a férfival, aki nem fél elmondani, mennyire gyönyörű vagyok, milyen büszke rám és mennyire szeret engem. Aki felismeri az értékeimet, aki tele van élettel, kalandokkal, történetekkel, és csak arra vár, hogy megossza ezeket velem.

Megérdemlem a férfit, aki tényleg meg akar ismerni; mélyen és nem csak felszínesen. Valakit, aki ragaszkodik hozzám akkor is, ha minden rosszra fordul és a dolgok nehezen mennek. Aki még ebben az időben is elmondja, mennyire fontos vagyok neki.

Aki képes felismerni, hogy itt van bennem a csoda. Nem kell elmondani mindennap, nem kell az égbe kiáltania, mennyire szeret és becsül. De szeretném, ha boldog lenne a gondolattól, hogy minden nap egy újabb lehetőség számunkra.

Megérdemlem a férfit, aki tudni akarja, hogy vagyok, aki hallani akar rólam, és ugyanolyan izgatott a találkozástól, mint én. Megérdemlem, hogy ő nem játszadozzon velem, ne vonja kétségbe az érdemeimet, és ne hasonlítson össze a korábbi kapcsolataival.

Ez nem azt jelenti, hogy nem lesznek problémáink. Nem azt jelenti, hogy örökké boldognak és önfeledtnek kell lennünk. Lesznek napok, amikor mindketten szomorúak, dühösek vagy bizonytalanok leszünk. Nem kell félretennünk az érzéseinket. Ugyanakkor más az, amikor valaki melletted van a nehéz időkben is és más, amikor rátesz még egy lapáttal a nyomorodra.

Megérdemlem a férfit, aki őrülten szeret. Megérdemlek egy olyan kapcsolatot, ami a tiszteleten és a megbecsülésen alapszik. Megérdemlem, hogy valaki egyszerűen csak ott legyen mellettem és fogja a kezemet…,

…miközben teljes szívből szeret.

(Ludányi Bettina)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése