2022. szeptember 28., szerda

Kérlek, hogy állj meg most egy picit, pihenj meg az őszi természet lágy ölében...


Őrangyalod üzenete szeptemberre - Egy nagy fejezetnek a végéhez érkeztél

A következő hetek elhozzák nekünk az aratás, a betakarítás idejét, ami jelenti az égi ajándékok energiájának elfogadását, jutalmul mindazért az útért, amin ebben az évben eddig végigmentünk.

Egy nagy fejezetnek a végéhez érkeztünk, és jó esetben, ha kellő időt és energiát szenteltünk fejlődési és tanulási folyamatunknak, akkor most egy nehéz fejezet ajtója zárul be mögöttünk, hogy nyíljon egy új. Egy új ajtó, mely jobb, fényesebb világra nyitja meg kapuit.

Kérlek, hogy állj meg most egy picit, pihenj meg az őszi természet lágy ölében. Gyújts egy gyertyát, igyál egy finom teát, és tekints vissza, mennyi minden van mögötted, mennyi minden történt, hogy eljuss oda, ahol most vagy. Már kezded érezni lelked erejét, már kezded érezni lelked fényét, és annak finom kapcsolódásait a Teremtő forrással, mely védelmezőn, gondoskodón ölel át téged.

Most érzéseid, megérzéseid felerősödhetnek, érzékenységed még intenzívebb lehet a következő napokban. Ne vegyél semmit túl személyesnek, és ne ragadd meg ezeket az érzéseket, egyszerűen csak engedd áramolni őket lelked tengerében. A fény most kendőzetlenül világít be mindent és hozza el az igazságot, az új felismeréseket, melyek fényében mindent szeretettel engedjünk el, ami nem szolgál már minket.

Esélyt kapunk most az elfogadására mindannak, ami van, és hogy megértsük: az élet egy folyamatos tapasztalás, mely fejlődésünk szolgálja, melyben soha nem érkezhetünk meg igazán, és ne is akarjunk. Élvezzük lelkünk utazásának csodálatos pillanatait, és törekedjünk az egyensúly megélésére az égi és földi energiák között.

Új kalandok várnak rád, egy magasabb energiaszint, melyben több öröm lesz, több játék, de lesznek ugyanúgy megoldandó feladatok, és leckék, melyeket lelked tapasztalni kíván.

A napokban összekapcsolódhatsz ezekkel a magasabb érzésekkel, energiákkal, hogy emlékezz arra: az élet lehet egy csodálatos színdarab, melynek főszereplője vagy, minden benned él, és benned íródik…

Zárul egy ajtó, hogy nyíljon egy másik, mely elvezet minket egy jobb világig!

(Sándor Judit)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése