2022. szeptember 28., szerda

Az igazi szerelemben varázslatos erő rejlik…


 Az igazi szerelemben varázslatos erő rejlik…

Ha lélektársak találkoznak, és felismerve egymást felvállalják lélekküldetésüket, melyben kölcsönösen támogatják és segítik egymást az életük útján, és abban, hogy önmagukra találva újra megéljék lelkük valódi rezdülésének valamennyi aspektusát...akkor égi kapuk nyílnak, és az angyalok mind-mind mosolyognak.

Mert amikor a másikra emlékszel, akkor önmagad valódi lényegére is emlékszel. Ha igent mondasz és felismered lelked szövetségesét, akkor önmagadhoz is közelebb kerülsz.

Mert a másik emlékeztet lelked ragyogására, arra a fényre, mely megmutatja a valódi lényegedhez, az isteni esszenciádhoz vezető utat.

S aki egyszer önmagára talál, az hazatalál.

Mert rátalál a fényre, rátalál az egységre, megérkezik a belső békébe.

S az ilyen lelkek, fényt hoznak, önmagukból békét, s boldogságot sugároznak, s így emelik a Föld rezgését és segítik a többi lélek hazatérését…ébredését.

Nehéz ma rátalálni arra az egyre, akivel képesek vagytok egymás mellé állni, s a szeretet valódi kötelékében türelemben, szeretetben fejlődni, gyógyulni, s mindent megváltoztatni…

De lelketek egymásra találása a csillagokba van írva, s amit oda beleírtak, az mind megtörténik, mert lelked története azért íródott, hogy valóra váljon, és vele rád égi áldás szálljon!

Szeretettel: Sándor Judit - Jóportál

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése