2022. szeptember 10., szombat

Az ikerlélek kapcsolatok.

 


Az ikerlélek kapcsolatok.
 
Nagyon sok félrevezető információ kering erről a kapcsolatról, most össze szedtem, nektek, pár dolgot ezzel kapcsolatban a teljesség igénye nélkül. Kértétek már tőlem, de ennek most van itt az ideje!
 
Tehát, az ember társas lény. Hacsak nem kapcsolódik rengeteg csalódás és fájdalom a párkapcsolat fogalmához valakiben, akkor ösztönösen keresni fogja a párját. Mivel tanulni és fejlődni érkezünk ide, ezért ezekhez nekünk rengeteg tapasztalatra van szükségünk. Ehhez mérten kerülünk különféle helyzetekbe, és élünk át mindenféle érzelmet, ezáltal pedig a lelkünk folyamatosan fejlődik.
 
Az emberi kapcsolatok területén a legnagyobb fejlődést mindig a párkapcsolatok hozzák nekünk, bár az egyéb emberi kapcsolataink sem elhanyagolható jelentőséggel bírnak. Hiszen már a születésünktől kezdve tanulunk másokhoz alkalmazkodni, és tanuljuk a viselkedést is a szüleinktől, a testvéreinktől, a rokonainktól, aztán később a különböző nevelőktől is, akiknek ez a feladatkörükhöz tartozik. Bár tudjuk, hogy a mai oktatási rendszerre leginkább a katasztrofális és a siralmas jelzők illenek, mert annyiféle szabály, meg hülye, agyament rendelet van, ami mindent figyelembe vesz, csak éppen a gyerekek érdekeit nem, hogy se szeri, se száma! Így persze nem is csoda, hogy rengeteg a lelkileg és az érzelmileg sérült gyerek. Így indulni a felnőtt létnek pedig már eleve nehezebb is, ugye.
 
Nos, minden lélek a Felsőbb Én egy része, aki a fizikai síkra leszületik egy adott testben, és ennek a lélekrésznek van egy másik fele is, őt nevezzük az ikerléleknek. Hallottam ilyen egylélek párokról, meg nem tudom milyen verziókról, de az valójában nem létezik. A Felsőbb Én az, aki a Fényben van, és mindent tud, rendelkezik a létezésével kapcsolatos minden információval, az átélt tapasztalatokkal, amelyet a két ikerlélek által szerzett a létezésétől kezdve. Ő mindig a Fényben marad, és segíti a két ikerlélek útját, hiszen teljesen tisztában van a bevállalt feladataikkal.
 
Az ikerlélek kapcsolódások, legyenek bármilyen minőségűek is, hatalmas emelkedést eredményeznek a Földet körülvevő energiamezőben. Ez a fajta egyesülés egy olyan energiaörvényt indít el, aminek az egész univerzumra pozitív hatása van. Éppen ezért időzítette rengeteg ikerlélekpár az egyesülésüket pont erre az utolsó 2-3 évre! Hatalmas szerepük van a rezgésszint emelkedésében, és persze ezért is akadályozza ezt a kapcsolódást a Sötét oldal amennyire csak tudja! Hiszen a Sötétség valójában nem létezik, csak a Fény hiánya. Így mindent meg fognak tenni azért, hogy kevesebb legyen a Fény a világban.
 
A lélek azért válik ketté már a létezésének a pillanatában, mert így két féle aspektusból tapasztalja meg ugyanazt a fejlődési folyamatot. Amikor elérték a megfelelő szintet, azaz a tudatszintjük és a rezgésszintjük is a legközelebb áll egymáshoz, akkor kapcsolódnak a fizikai síkon is egymáshoz. De lélekszinten, álmukban az asztrális síkon mindig kapcsolatban vannak. Ami az egyikükben fejlődik, a másikukban is megjelenik mint tudás, vagy képesség. De a fejlődésük útján nem mindig szerelmi, azaz férfi-női kapcsolatban kerülnek egymás mellé, hanem más emberi kapcsolatokban is előfordul, mondjuk anya-lánya, vagy valamilyen más rokoni kapcsolatban, de lehetnek akár barátok is. Erre azért van szükség, mert az ikerlelkek többször kerülnek kapcsolatba különböző életekben, és távolodnak is el egymástól, mire képesek lesznek harmonikus kapcsolatot fenntartani egymással. Ugyanis az ego az mindig szétválasztja őket. Ameddig nincsenek egy szinten, még ha párkapcsolatként is kapcsolódhatnak egymáshoz, nagyon intenzív és viharos lesz a kapcsolat, és rendszerint egy bizonyos idő után véget is ér, és mindkettőnek egy kínszenvedés lesz az egész. De miért?
 
Azért mert az ikerlélek kapcsolat az egyik legnehezebb, és legembert próbálóbb kapcsolat, ami csak létezik! Ugye már írtam arról, hogy minden emberi kapcsolat lényegében tükröt mutat nekünk. Az ikerlélek kapcsolat, viszont ennek a sokkal durvább verziója, ugyanis az ikerlelkünk a mi pontos tükörképünk! Ez azt jelenti, hogy minden, ami bennem nem működik jól, ami bennem hiba, az benne vissza tükröződik rám! Ezzel pedig a két ikerlélek folyamatosan egymásnak világít rá a hibáira. Minél idegesítőbb, frusztrálóbb dolgai vannak az ikerlelkednek, annál inkább magadba kell nézni, és megkeresni, hogy mire tanít ez téged? És ameddig ezt nem tanulják meg értelmezni, folyton a másikban fogják keresni a hibát, így újra és újra szétválnak, majd megint együtt lesznek, mert teljesen képtelenek elszakadni egymástól.
 
Ha az egyik fél túlságosan nyugodt, és idegesíti a másikat azzal, hogy nem aggódik, nem rágódik dolgokon, hanem higgadt tud maradni, akkor ez tükör arra, hogy a másik azért idegeskedik és aggódik, mert nincs elég hite önmagában, vagy a saját képességeiben, lehetőségeiben. Ha az egyikük folyton durva, és beszólogat a másiknak, vitatkozik, hergeli őt, akkor az tükör a másiknak az önbizalomhiányára! Nem mer, vagy nem tud kiállni önmagáért. Így az egyik azért sértődik meg, mert a másik bántja őt, a másik meg azért lesz idegbajos, mert az egyik irritálja mindennel IS.
 
Remélem, ez így elég jól látható, hogy ameddig nincsenek egymással tudatszinten és lélekszinten egyensúlyban, tehát az ego arra kényszeríti őket, hogy az igazukat akarják sokkal inkább megvédeni, mint fejlődni, és segíteni egymást, addig ez valóban csak kínlódás, és egy idő után szétválasztja őket az élet. De az ikerlelkedtől való elválás az egyik legnehezebb, legfájdalmasabb érzés a világon, amihez fogható nem nagyon van! Mint amikor kiszakad belőled egy darab, és azt elviszi magával a másik. És erre nem nagyon létezik „orvosság”, mert idővel enyhül ugyan a fájdalom, de a helyét valami olyan mértékű űr veszi át, amit semmivel sem lehet betömni, csak folyton érzi az ember, hogy keres valamit, és hiányzik valami belőle, ami hozzá tartozik, de sehol sem találja igazán a helyét! Lehetnek más kapcsolatok az életében, de valami mindegyikből hiányozni fog már ezután…
 
Viszont létezik ugye az a verzió is, amikor már nagyjából egy szinten vannak, és végre kapcsolódhatnak egymáshoz isteni időzítés szerint, azaz amikor minden mindennel szinkronba kerül. Nos, ilyenkor bármilyen hibája is legyen a másiknak, már nem lesz irritáló, hanem felismerik a tükröt egymásban, és segítik, támogatják a másikat a fejlődésben. Így ennél harmonikusabb, kiegyensúlyozottabb és boldogabb kapcsolat nem létezik az egész univerzumban! De ahhoz, hogy ezt a két ikerlélek megtapasztalhassa, rengeteg életet kell élniük, rengeteg tapasztalatot szerezniük, míg végül egyesülhetnek a szerelem jegyében. Hosszú az út idáig, de amikor ott vannak, már tudják, hogy megérte.
 
Ezt az érzést keressük mindannyian szüntelenül, és az nem kiváltság, ha valaki együtt lehet az ikerlelkével boldogságban, hanem egy kiérdemelt jutalom! Viszont ez csak akkor történhet meg, amikor eljött az ideje. És az előbb-utóbb biztos, hogy eljön. Csak türelem…
 
Szeretettel: Katry Iza 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése