2018. április 26., csütörtök

Találd meg Önmagad!

 
Találd meg Önmagad!
 
 
Mindenki életében eljön az a pont, amikor minden megváltozik körüllőtte. Kialakul bennünk egyfajta díszkomfort érzés. Úgy tűnik, eltűnt minden biztonság. Nincs amibe kapaszkodhatnánk, pedig elég nagy erővel sodor az ár. 
 
Teljes szemléletmódbeli, életmódbeli változásokra van szükségünk, az elhalasztott karmikus helyzetek és kapcsolatok gyökeres átrendeződésére. A megoldásokat nem halogathatjuk tovább, egyszerűen itt a vége. 
 
Soha senki nem mondta, hogy könnyű az út önmagadhoz, de teljesen biztos vagyok benne, hogy már a Te hidad is épül. A változás nem fájdalommentes, de hidd el, megéri. Képes vagy legyőzni saját gyengeségeid, felülemelkedni a földi lét korlátain, végre boldogságra találva. Ugyanakkor választhatod azt is, hogy tovább botladozol az élet országútján, lélekben vágyakozva egy másik élet után.
 
Ne várd azt, hogy mások által oldódjanak meg szenvedéseid, mert újra és újra csalódni fogsz. Minden krízishelyzet életedben egy tanítás. A kérdés az, hogy felismered-e a leckét. 
 
Pihenj ma kicsit, és érezz rá, mi az, amitől szárnyal a lelked. Sok esetben azért boldogtalanok az emberek, mert nem ismerik annyira önmagukat, hogy egyáltalán tudják azt, mi teszi boldoggá őket. 
Ebben az időszakban még számtalan változás bekövetkezhet. Engedd el a görcsösséget, a megfelelni vágyást, és észre fogod venni, hogy életed egyre boldogabb. 
 
Ha anyagi stabilitásra vágysz, engedd el azt a szükségletedet, hogy egész nap a hiány miatt aggódsz. 
Ha szerelemre vágysz, ne a magányodra fókuszálj. Csak ragyogj, érezd jól magad. Ne akarj görcsösen bevonzani. Míg nem tanulod meg az elengedés és a hit leckéjét, szinte lehetetlen vállalkozás. 
Ha emberi kapcsolataid "szorulnak javításra", akkor az elfogadás leckéjével küzdesz. Ne akarj senkin változtatni. Mindenki úgy jó, ahogy van. Amint elkezdi zavarni önmaga, változni fog. De erre mindenkinek meg kell érnie. Ne akard befolyásolni. Viszont ha Te változol, észre fogod venni, hogy az emberek megváltoznak Veled szemben. 
 
SOHA ne a hiányra figyelj! Keresd meg azokat a pontokat az életedben, amiért hálás tudsz lenni, és ezzel máris rengeteg jót vonzol magadhoz. Ne legyél elégedetlen! Mindenki ott tart az életében, ahol akar, még ha ez furcsán hangzik is. Mi magunk hívtuk életre ezeket az eseményeket, minden a mi hozzájárulásunkkal történik. 
 
Egy hős az az ember, aki szembenéz saját sötét oldalával és a menekülés helyett a harc mellett dönt. Ha az időt húzod, csak magad ellen dolgozol. Elérkezett az idő, hogy felszabadítsd önmagad! Elérkezett az idő, hogy megtaláld Önmagad! 
 
Kellemes ébredést kívánok!
 
(Mohácsi Viktória)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése