2018. április 30., hétfő

Isteni Szerelem

 
Isteni Szerelem
 
Angyalként születni a földre és egy angyalt keresni ebben az életében, igazi társat igaz szerelemben. Azt az egyetlen angyalt akivel életekkel ezelőtt egyek voltak, és egy szívben dobogtak. Egy tiszta lelkű, tiszta tekintetű igaz embert itt a földön, akiből ugyanaz az Isteni szeretet sugárzik mint az Ő lelkéből. Mert nincs szebb dolog a világon, mint megtalálni azt a szívet, amely ugyanazzal a szerelemmel csak értünk dobog és csak értünk született.

Az angyali nő sosem játszik az érzésekkel, mert a szerelem számára Isten ajándéka és áldása. Minél angyalibb és minél magasabb az érzelmi intelligenciája, minél több szeretet van a szívében, annál magasabb rezgésen van, és annál erősebben árasztja lelkéből az Isteni fényt, és lelke annál kevésbé vágyik kalandokra, méltatlan kapcsolatokra, mert tudja hogy ezek sosem hoznak igazi boldogságot, csak kiüresedést. Hiszen Isteni szeretet nélkül minden szív olyan üres, és csak keresi önmagát, és azt az érzést, amit még egységben és Isteni fényben élt meg,  ezért hű marad lelke hangjához, és követi az Isteni fényt, és kivárja azt a férfit, akivel megélheti az Isteni minőséget és szeretetet.

Az angyali nő a tiszta lelkéből áradó szeretettől válik angyali teremtéssé. Egy igaz szeretettel teli kis szív csodákra képes, és a belőle áradó jóság és szeretet elhozza a békét, és a harmóniát a férfi szívében.

A nő akkor boldog igazán, ha a férfi felismeri benne a szeretettel teli angyali lelkét, és legnagyobb kincsként értékeli tisztaságát, és nem csak a földi sikereit.

A nő igazi ajándéka a férfi számára a tiszta lelke, gondoskodni tudó lénye, és az őszinte szerelme.

Az igaz szerelem tiszta szívből táplálkozik, és nincsenek benne az ego játszmái, tiszta és magasztos, és a nő számára igazi kiteljesedést hoz a szívében. Hiszen az igaz szerelem a szeretet magasabb dimenzióit nyitja meg, egy igazi szerelem kaput, amit tele van Isteni fénnyel. Ha a nő igaz szeretetből és szenvedélyből éli meg a munkáját és hobbiját, akkor is csak az Isteni szerelem hozhatja el a kiteljesedést számára.

Isteni szerelemben lenni, tiszteletben és megbecsülésben élni, egymást támogatva és a legtöbbet kihozva szövetségünkből, a legszentebb és legboldogságosabb dolog a világon.

Az Igaz szerelem olyan mint egy Isteni szövetség, ami a legerősebb a földön. A Nő és Férfi akkor tud igazán földi élete során szárnyalni, ha ez a szövetség tiszta szerelemből táplálkozik, és mint bástya mögöttük áll jóban rosszban. Az igaz szerelmet nem érzed rabságnak, hanem kiteljesedésnek, amely elhozza mindenkinek a szívében a békét és harmóniát, egyénenként  és párban is.

(Henriel)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése