2018. április 30., hétfő

Szerelem-szövetségek

 
Szerelem-szövetségek
 
Mivel minden okkal történik életünkben, természetesen az is, hogy kikkel találkozunk utunk során.
 
Különleges időben élünk. Lehetőséget kaptunk arra, hogy feldolgozva a múltat, lepakoljunk terheinket, és belépjünk egy új, sokkal boldogabb élet kapuján.
 
A jelen időszakban a személyes karmikus feladataink megoldása mellett már egyre inkább szerepet kapnak (és érezzük igényét is) a “szerelmi szövetségek”, azaz a lélektársi kapcsolataink tisztulásai is.
 
Ahhoz, hogy 2 lélek, vagy 2 lélek-fél harmóniában, békében, szerelemben, tiszta feltétel nélküli szeretetben létezzen egymás mellett, saját blokkjaik legyőzése után, feladatként közös, együtt töltök életeik tisztítása a cél. Minden, amit egymásnak okoztak, feldolgozásra kerül. IGEN, az ikerlángok is mély fájdalmakat, sebeket okoztak egymásnak (bár nem túl sok földi életet töltöttek együtt). Hiszen Ő az egyetlen, akit annyira mélyen szeretsz, hogy hagyod magad megalázni, megszégyeníteni. Ha ezt csupán egy karmikus társ teszi Veled, könnyedén továbblépsz. De az az ember, akinek lelke lenyomata ott van a Tiédben, meg tudja tanítani Neked a kitartást, a türelmet, az alázatot, a megbocsátást, az elengedést. 
Megmutatja Neked a tükröt, hogy mi az, amit még tanulnod kell. Ezáltal fejlődik Ő is. Sokszor sokkal nehezebb a bűntudattal megbirkózni, mint megbocsátani annak, aki fájdalmat okozott nekünk. Legyünk hát türelmesek. Adjunk időt, hogy több ezer év fájdalma, szeretetlensége, csalódásai és blokkjai megtisztuljanak 2 lélek-fél között. Az elfogadás fél siker. Az elfogadás közelebb visz a megoldáshoz.
 
A gyógyulás szempontjából fontos lehet, hogy friss lélekkel, első földi inkarnációd során milyen élethelyzetekkel kellett szembesülnöd, milyen sérüléseket szenvedtél, illetve milyen mintákat, lenyomatokat szereztél a családból, amelybe beleszülettél. Az első életben szerzett benyomások erőteljesen rányomták bélyegüket az egész inkarnációs ciklusra.
 
Sok ember közülünk az atlantiszi civilizációba inkarnálódott először, azért is van akkora ereje és hatása az atlantiszi oldásoknak, mely számos felismerés színtere.
 
Kellemes felismeréseket kívánok Mindenkinek!
 
(Mohácsi Viktória) 
 
 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése