2016. október 18., kedd

Megértés...


Megértés: Amikor az utolsó kocka is helyére kerül

Hiába van Benned óriási tudás, ha nem cselekszel. Ne feledjük, hogy a fizikai világban élünk.
 
Azért választottuk ezt a létformát, hogy megtapasztalások által közelebb kerüljünk önmagunkhoz.
Nem tudjuk megoldani a feladatainkat csupán lelki szinten. Ugyanakkor az is kevés, ha belegázolunk a hétköznapokba és nem törődünk lelkünk jelzéseivel. A kettő csak együtt megy. Így találhatjuk meg a harmóniát. 

Ha egy félelem, fájdalom megjelenik Benned, vagy érzed, hogy visszahúz valami megmagyarázhatatlan erő, a lelked segíthet megtalálni a múltban, mi ennek az oka. 

Tegyük fel, megmagyarázhatatlan módon rettegsz attól, hogy becsapnak egy párkapcsolatban. Lelked segítségével felidézed, hogy valamikor a múltban csúnyán elbántak Veled. Ez ott belül, még mindig fáj. Lehet, hogy elméd már nem emlékszik, de a blokk ott van Benned. Ez a mély fájdalom befészkelte magát. Hitként ott van mélyen Benned. S mivel ezt a félelmet sugárzod ki, csak olyan ember tud erre rákapcsolódni és a közeledbe jönni, aki ugyanezt megteszi Veled, hogy tükröt mutasson a sérülésedben. Felhívja a figyelmedet arra, hogy a lelkedben van egy seb, ami arra vár, hogy begyógyítsd. 

Felismerted, meditálsz, különböző lelki gyakorlatokat végzel. Majd jönnek az újabb szituációk, hogy lemérhesd, hol is tartasz a fejlődésben. A fizikai világ mindig a fejlődés kontrollja. 

Megérkezik a vágyott szerelem. Vajon még mindig ugyanúgy reagálsz? Még mindig ott van Benned a rettegés? Ha igen, akkor még nem tanultad meg a leckét. Ülj le, beszélgess a társaddal, mindig igyekezz megérteni a történet másik oldalát. A megértés oldani tudja a blokkjaid. Ha a félelem elmúlik, és tiszta lappal tudod indítani a másikat kettőtök kapcsolatában, és már nem a múlt félelmei vezérelnek, túl vagy egy karmikus feladaton. Többé nem fognak megalázni egy párkapcsolatban. 

Légy büszke magadra minden egyes megoldott feladat után. Ez az igazi erő. És soha nem az dönti el, hogy mi az, ami működik, hogy hány könyvet olvasol el, mennyi információt gyűjtesz be, hanem a tiszta szándékod, és a hajlandóságod arra, hogy cselekedj és változtass. 

Felismerésekkel teli, csodás őszi napokat kívánok Nektek! 


(Mohácsi Viktória)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése