2023. október 10., kedd

Kivárja, hogy kinyisd felé a szíved...

 

Egy napon eljön az a férfi, aki meglátja az értékeidet

Egy napon eljön az a férfi, aki meglátja a szépséget abban, ahogy mosolyogsz, sírsz, nevetsz. Értékelni fogja, ahogy énekelsz, táncolsz, és azt is, amit azért teszel, hogy feldobd a napját.

Egy nap valaki gondoskodni fog rólad. Dédelget és szeret majd. Odafigyel rád, meghallgatja a mondandódat, legyen az bármilyen hosszú. Egy napon valaki elég türelmes lesz ahhoz, hogy megismerjen és megértsen téged.

Kivárja, hogy kinyisd felé a szíved.

Belátja, hogy nem könnyű beengedned valakit, hiszen ebben ott rejlik a kiszolgáltatottság érzése. Időt fog neked adni. Nem siettet.

Egy napon jön valaki, aki megcsodálja a kedvességedet, a türelmedet, a kemény munkádat. Támogat, miközben mész az álmaid felé. Mindig ott lesz melletted, még akkor is, amikor úgy érzed, eltávolodtál a belső erődtől.

Egy napon valaki elfogad téged.

Azt, ami vagy, úgy, ahogy vagy. A jó és a rossz tulajdonságaidat. Értékelni fog mindent, amit csinálsz, mert meglátja a mögötte húzódó valódi szándékot.

Egy nap valaki kincsként fog bánni veled.

Fogja a kezed és nem engedi el. Szorosan ölel majd, a karjai között pedig azt érzed, hogy minden rendben van. Még akkor is, ha úgy tűnik, hogy szétesik a világ. Egy napon ott lesz melletted a férfi, aki védelmezni fog téged.

Nem engedi, hogy még egyszer átéld azt a fájdalmat, ami egykor összetört. Megmutatja, milyen fontos vagy neki, mennyire szeret és hogy bízhatsz benne.

És egy nap már nem kell keményen próbálkoznod…

Nem kell többé azt kérdezned magadtól, miért nem vagy elég jó. Mert ő éreztetni fogja veled, hogy különleges vagy. Ezen a napon azt fogod érezni, hogy minden a helyére került.

Minden tökéletes.

(Ludányi Bettina)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése