2023. szeptember 17., vasárnap

Az isteni szeretet energiaforrás, amely táplálja a lelketeket...


Angyali üzenet: Az isteni szeretet az univerzum alapvető ereje

Az univerzális isteni szeretet az univerzum alapvető ereje, amely mindent áthat és összeköt. Ez a szeretet az élet forrása és a létezésetek alapja. Az isteni szeretet egy olyan erő, amely minden rezgésben és energiában kifejeződik. Ez az energia mindig jelen van, bárhol is vagytok a világban, és mindig rendelkezésetekre áll.

Rezgése magas és tiszta. Amikor hozzáfértek ehhez a rezgéshez, érzitek, hogy egyensúlyba kerültök, megtapasztaljátok a béke és a boldogság érzését, és mélyebb kapcsolatot építhettek másokkal és az egész univerzummal. Az isteni szeretet energiaforrás, amely táplálja a lelketeket, és amelyből meríthettek az élet különböző pillanataiban.

Fontos megértenetek, hogy az isteni szeretet mindenkit egyenlően megillet, függetlenül vallási vagy kulturális hovatartozástól. Ez az a szeretet, amely mindenkit összeköt az univerzumban és amely a spirituális utazásotok során segít elérni a magasabb tudatosság állapotát. Amikor nyitottak vagytok erre a szeretetre, akkor valóban mélyebb értelmet találtok az életetekben és megtapasztaljátok az egységet minden létezővel.

Az isteni szeretet ereje és rezgése egy olyan csodálatos ajándék, amely mindig rendelkezésetekre áll és segít nektek abban, hogy jobban megértsétek önmagatokat, másokat, az univerzumot és magát Istent is. Ez az a szeretet, amely mindent átölel, mindent meggyógyít, és mindent egyesít. Engedjétek meg magatoknak, hogy kapcsolódjatok ehhez az isteni szeretet energiához, és hagyjátok, hogy vezesse utatokat a békéhez és a megértéshez.
 

Írta/Átadta: Sandal-Bárány Tünde Nikoletta

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése