2023. február 19., vasárnap

Üzenet Neked...

 

Üzenet Neked: eljön az a nap, amikor nem leszel egyedül…

Minden ember életébe eljön az igaz szerelem. Az a férfi, aki megbecsül, aki nem engedi el a kezedet és szívből szeret. Hidd el, eljön az a nap, amikor találkoztok.

Egy nap többé nem kell azon gondolkodnod, mennyire vagy fontos valaki számára. Egy nap nem leszel többé senki bizonytalansága. Egy nap nem leszel egyedül… Többé nem kell az után futnod, aki elengedte a kezedet. Fogsz találni valakit, aki él-hal a veled töltött édes pillanatokért.

Egy nap nem párnák között, hanem karok ölelésében fogsz ébredni. Egy nap úgy néznek majd rád, mint az univerzum legcsodálatosabb lényére. Te leszel az otthon, a nyugalom szigete egy fárasztó munkanap után. Te leszel az ok arra, hogy felkeljen reggelente. Egy nap valaki legnagyobb áldása leszel; és ekkor abba fogod hagyni az értékeid és az érdemeid megkérdőjelezését.

Egy nap nem fogod összetörve érezni magadat. Többé nem fog bántani senki. Egy nap úgy fognak kezelni téged, mint a legértékesebb lényt a világon. Egy nap te leszel valaki gyengesége, valaki új fejezete, egy nyugodt menedék a legnagyobb viharban. Te leszel a tökéletesség. A legfontosabb.

Egy nap nem lesz több tévedés, nem lesz több opció. Egy nap rájössz, hogy akit neked adott a sors, életed végig veled fog maradni, mert így akarja. Még akkor is, ha néha nehéz lesz kitartani. Akkor is ott lesz, ha a dolgok rosszra fordulnak. Egy nap valaki kétségek nélkül téged választ majd.

Egy nap miattad fogja azt mondani, hogy nem keres tovább, mert megtalálta élete szerelmét. Egy nap te leszel valakinek a megválaszolt ima, a bizonyíték, hogy létezik igaz szerelem.

Egy nap így lesz…

(Ludányi Bettina)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése