2023. február 19., vasárnap

Dönts a szíved mellett...

 

Aktuális energiák – Döntés szíved mellett és sorsfordító változások

Minden alakul, és minden változik körülötted. A te döntésed, hogy ellenállsz, és ezzel elakadsz, bent ragadsz régi energiákban, helyzetekben, melyek nem rezegnek együtt szíved-lelked legmagasabb igazságával...vagy összeszeded az erőd, megerősíted a hited és bátran mondasz igent a változás szelére, mely segíteni jött, érted született, hogy kimozdítson, elvigyen, előre lendítsen és új, friss energiákat hozzon, melyek harmóniában állnak veled.

Helyetted most sem dönthet és cselekedhet senki. A munka kemény része, ahogyan eddig is: a Tiéd. Önmagadban utazni, mélységeidet bejárni, s ott lelked valódi fényére rátalálni csak te tudsz. Félelmeidet meghaladni, melyeket régi világod összeomlása okoz…csak te tudod! Benned az erő és benned a hatalom.

Hozd fel lelked legmélyéből azt a csodálatos fényt, emeld a magasba, s engedd meg, hogy megvilágítsa az előtted lévő utat. A TE utadat. Indulj el, s járj az utadon… Ne késlekedj, mert minden késlekedés csak nehézségeket szül és elszakít önmagadtól és a fény, a világosság útjától.

Csak egy igaz út van: ahol szíved valósága teremt. Ahol mindent az egység és szeretet egyetemes igazsága alakít.

Túl kell most lépni, el kell most engedni, meg kell haladni…még önmagadat is.

Engedd el magad, és bízz meg érzéseidben, melyek változást sugallnak. Minden ami szeretetet ad, és ahol szeretet születhet…annak van csak helye életedben.

Dönts a szíved mellett, bízz az erődben, változtass és kövesd azt az utat, melyet a szeretet fénye világít meg neked!

(Sándor Judit)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése