2023. február 19., vasárnap

Ne feledd, az energia oda áramlik, ahová a figyelmed irányul.

 

A pozitív vágyak teljesülnek! Kapcsold be a vonzás törvényét az életedben!

A Vonzás Törvénye nem szűri meg az általunk közölt információkat. Nem mérlegeli, hogy mi lenne jobb számunkra. Szabad akarattal rendelkezünk, és mi döntjük el, minek szentelünk energiát és figyelmet. Az univerzum ezt tükrözi vissza.

Ki ne álmodozna arról, hogy boldog, elégedett, sikeres lesz. Lehetőleg minél előbb. És ha lehet, minél kevesebb erőfeszítés árán. Jack Canfield már A Titok című nagy sikerű könyv megjelenése előtt is lelkes terjesztője volt a Vonzás Törvényével összefüggő, ősi alapelveknek. Canfield több mint harminc éve él ennek az univerzális törvénynek szellemében. Nemrég magyarul megjelent az Élj a vonzás törvénye szerint című könyve, melyben megosztja olvasóival tudását és tapasztalatait, bemutatja azokat a kipróbált technikákat és módszereket, amelyek segítségével mindenki a saját javára fordíthatja a Vonzás Törvényének hatalmát.

Canfield az elmúlt harminc év során valóban sikeres emberré vált. Rengeteg tapasztalatot szerzett, mire idáig elérkezett. Rájött, hogy a Vonzás Törvénye nem szűri meg az általunk közölt információkat. Nem mérlegeli, hogy mi lenne a jobb számunkra. Szabad akarattal rendelkezünk, és mi döntjük el, minek szenteljünk energiát és figyelmet. Az univerzum ezt tükrözi vissza. Ha valami (pozitív vagy negatív értelemben) magára vonja a figyelmünket, abból az univerzum mindig egyre többet ad. Ezért olyan fontos, hogy arra koncentrálj, mit akarsz, ne pedig arra, hogy mit nem. Pozitív állítások formájában fogalmazd meg a vágyaidat.

Tudatos összpontosítás Az elme képekben gondolkodik, tehát ha azt mondod: “nem akarok megőrülni!” – az őrület képe és a rezgése fog életre kelni benned. Canfield szerint az Univerzum csak az őrület frekvenciáját érzékeli, és arra reagál, tehát azt javasolja, hogy ha valamit el akarsz kerülni, akkor mindig az ellenkezőjére gondolj. Ügyelj arra, hogy ne sugározz ellentmondásos üzeneteket az Univerzumba, és a környezetedbe. Különben megakadályozod, hogy egyértelműen és hatékonyan magadhoz vonzd mindazt, amit szeretnél. Próbáld tudatosítani magadban, hogy amikor ellenzel valamit, tulajdonképpen újrateremted azt. Ha a vizsgázó a 90 tétel közül 85-re felkészült, biztos, hogy arra az ötre gondol folyamatosan, amit nem tud. “Jaj, csak ne azt húzzam…” és persze, hogy azt húzza. Mert minél többet gondol rá, annál inkább magához vonzza. A tételeknél maradva: ha arra gondolna a vizsgázó, amit a legjobban tud, amit nagyon szeretne húzni, akkor sikeresen vizsgázhatna, mert minél többet gondol rá, annál biztosabb, hogy az kerül a kezébe.

Ha “háborúellenes” vagy, ne úgy tüntess, ne azt mondogasd, hogy “nem akarok háborút”, hanem azt kiáltsd világgá: Békét akarok! gondolj minél többet a békére, és az Univerzum a BÉKE rezgéseit érzékeli – tehát ennek megfelelően reagál. Az erőszak erőszakot szül – a szeretet szeretetet. Ilyen egyszerű. És már több ezer éve tudja az emberiség, csak valahogy nem tudatosult a gondolatában. A negatívumok igen alattomosak Észrevétlenül kúsznak be az életünkbe az esti híradó és az újsághírek révén. Már úgy megszoktuk őket, hogy szinte normálisnak tűnnek – majdhogynem érzéketlenné váltunk a háborúkról, bűncselekményekről, erőszakról szóló napi beszámolók iránt. Ne hagyd magad, határozd el, hogy nem figyelsz oda ezekre a dolgokra. Zárd ki az életedből mindazt, amire nincs szükséged. Ne beszélj róla, ne olvass róla, ne szörnyülködj rajta. Csak koncentrálj arra, amit ténylegesen be akarsz vonzani az életedbe. Ne feledd, az energia oda áramlik, ahová a figyelmed irányul.

Nem csoda, hogy az emberek többsége sokszor önkéntelenül negatívan fogalmaz. Ez nem más, mint rossz szokás. Mostantól a belső monológjaidban is, a beszélgetéseidben is csak azzal foglalkozz, amit szeretnél. Kerüld az önkorlátozó vagy negatív szavak használatát. Minden egyes gondolatoddal, minden szavaddal üzensz az Univerzumnak. Folyamatosan kéréseket közvetítesz felé a jövőd alakulásával kapcsolatban. Próbáld tehát pozitívra cserélni a negatív üzeneteket. Kerüld a nemszeretem dolgok gondolatát, képét, energiarengését. Inkább arra gondolj, amit szeretnél megteremteni az életedben.

Gondold csak el, mennyi időt fecsérelsz naponta azzal, hogy a problémáidat ecseteled, és arra összpontosítasz, ami nem működik jól, ahelyett, hogy azt gondolnád végig, mitől lenne jobb az életed. Kerülj összhangba a vágyott jövővel. A jót keresd magadban és másokban. Koncentrálj az élet szépségeire. Legyen a mottód dr. Norman Vincent Peale üzenete: Aki pozitív gondolatokat sugároz magából, pozitívan befolyásolja a környezetét, ezáltal pozitív eredményeket vonz az életébe.

Forrás: pozitivan.com

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése