2023. január 15., vasárnap

Őrangyalod üzenete – Láthatatlan segítség

 

Őrangyalod üzenete – Láthatatlan segítség

Amikor nehéz időszakon mész keresztül, vagy az életed egy fordulóponthoz érkezett és a változás még nem látható a fizikai világban, csak az átmenet ideje és a köztes lét bizonytalansága érzékelhető, akkor se engedd, hogy eluralkodjon lelkeden a félelem.

Minden nagy változás átmeneti idejét az isteni rendezés terv-és időszerűsége vezényli az emberi sorsokban, így a tiédben is.

Bár lehet, hogy csak a káosz mindent szétrobbantó erejét látod és érzékeled, tudd, hogy ezeket a folyamatokat, az Angyalok vigyázzák.  Őrangyalod a nehéz időszakokban is melletted van és elérhető a számodra. Az angyali seregek tartják körülötted a lélek terének láthatatlan szálait, hogy biztonságossá tegyék számodra a változás idejét. Hogy erővel töltsenek el és az érzéseiden keresztül üzenjék: hamarosan minden elrendeződik, és majd megérted a történések nagyobb mozgató erőit.

S a végén nem áldozatként tekintesz magadra, hanem erős harcosként, akinek volt ereje, hite és bátorsága megbízni az isteni tervben akkor is, amikor nem az elvárásai szerint alakultak látszólag a dolgok.

A fizikai világban látható dolgok csak a felszínt tükrözik, bízz benne, hogy minden érted dolgozik!

 

Szeretettel: Sándor Judit - Angyalmentor - Jóportál

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése