2023. január 9., hétfő

Aki felfedezi a belső gyermeket benned, az a te igazi lélektársad.

 


Te is keresed még a lelki társadat? Az is lehet, hogy már meglelted, csak még nem tudsz róla! Olvasd el ezt a cikket, és új megvilágításba kerül minden!

Sokan évekig küzdenek azzal, hogy nem tudják, hogy ki lenne a számára a helyes társ…. Milyen kompatibilitási képlet kell ahhoz, hogy ráleljünk a lelki társunkra? Összeillőség + kémia? Ez a bűvös hozzávaló? A kémia és a szeretet elsöprő ereje nem pontos kimutatásokon alapszik. Vannak olyan helyzetek, amikor elvesztünk valakit, de az a személy akkor kerül vissza az életünkbe, amikor nem is várnánk.

A lelki társad valójában az a személy, aki kihozza belőled a belső gyermeket. Az a személy, aki mellett biztonságban érzed magad, lehetsz újra gyermek. Az a személy, aki képes miattad sírni, és miattad jobbá tenni magát, az a lelki társad.

A belső gyermek természetesen te vagy. Ez a személy még nem érti a világot, meg kell tanulnia, hogy hogyan fejlődjön. A belső gyermek felhívja a figyelmet arra, hogy még mindig van remény, pedig félünk a boldogságtól. A belső gyermekünk mer ok nélkül boldog lenni és nem fél semmitől.

És amikor igazán arra gondolunk, hogy milyen volt a gyermekkorunk, akkor meglátjuk a lelki társunkat is.

Szerethetsz valakit akkor is, ha nem ő az igazi számodra. Lehettek a legjobb barátok úgy, hogy nincs köztetek szikra. Átélhettek együtt durva hónapokat, éveket, majd megismerkedhetsz a Nagy Ővel, és újabb próbákat állhatsz ki. Nem mindig bízhatsz abban, hogy te kit érzel hozzád 100%-ban hozzád valónak.

De abban mindig bízhatsz, hogy hogyan viselkedik az illető veled. Ha valaki felhívja a figyelmedet, megragadja a fantáziádat, és észreveszed, hogy belépett az életedbe, akkor már tudhatod, hogy ő a lelki társad.

Az a személy, aki többet csinál, mint amit valójában elvárnál tőle: ez jelent valamit. Aki nem csak azt a felnőttet teszi ki, akire büszke lennél a gyerekkorodban, hanem aki rájön, hogy a gyerek még mindig benned él.

Aki felfedezi a belső gyermeket benned, az a te igazi lélektársad.

(Goodstuff)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése