2021. december 7., kedd

Vigyázz rá, és értékeld ŐT!


Találjon rád Ő, akinek minden vágya az, hogy elnyerje szeretetedet. Aki ismeri az érzelmeket és bátran használni is meri azokat. Kedves és gyengéden érinteni akarja a lelkedet. Figyel rád, törődik veled, elkápráztat a humorával.
Derűt, életkedvet és elégedettséget hoz az életedbe. Aki úgy szeret, ahogy vagy, kócosan, morcosan, félkómásan,amikor még csak gőzölög a reggeli kávéd.
 
Találjon rád Ő, aki, ha homlokon csókol, minden sejted beleremeg. Aki az érintésével a bőrödön keresztül a lelkedig hatol.Aki test helyett lelket keres, 
mert ő valóban tudja, hogy mi az igazi szerelem.
 
Találjon rád Ő, aki nyugalmat, békességet és egyszerűséget hoz az életedbe. 
Aki mellett szabadnak érzed magad, mert kinyitja neked a világot. Feltölt önbizalommal, bátorsággal, életérzéssel. Aki kedves hozzád, másokhoz, és önmagához.
 
Találjon rád Ő, aki nem Istent játszik, aki meri vállalni hibáit és gyengeségét. 
Aki, ha padlóra is kerül, úgy képes felállni onnan, hogy másoknak ne okozzon fájdalmat.
 
Találjon rád Ő, aki, ha rád néz ragyog az arca, csillog a szeme, és boldog, ha tisztelettel nézel fel rá. Hálás egy mosolyért, egy kedves szóért, egy pusziért, 
az őszinteségért.
 
Öleld magadhoz Őt, akiről tudod, hogy mindig számíthatsz rá, aki nem fog hazudni, sem hátat fordítani a bajban. Aki nem szalad el a konfliktusok elől, hanem gyengéden visszaölel, és te biztonságot, melegséget, összekapcsolódást és harmóniát érzel a szívedben. Aki bebizonyítja neked, hogy bármit is hagytál magad mögött, a szeretet mindig előtted áll.
Vigyázz rá, és értékeld ŐT! Hatalmas kincsre leltél.
 
(Deverdics Éva)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése