2023. július 3., hétfő

Ne keresd a szerelmet, hisz az fog rád találni...

 

Maradj egyedül, míg az ember, akit legjobban szeretsz TE ma

Maradj egyedül, amíg nem tanulod meg, hogy hogyan szeresd saját magad.

Amíg ez nem történik meg, nem tudod, hogy mire van szükséged, hogy mire vágysz igazán. Tartozol magadnak annyival, hogy nem elégszel meg egy olyan kapcsolattal, ami félig jó csak neked.

Olyannal, ahol nem érzed jól magad. Olyannal, amiben csak azért vagy benne, mert meguntad az egyedüllétet. Mert sokszor voltál magányos. Mert úgy láttad, hogy mindenki más boldog, csak te vagy egyedül. Lehet, hogy nem is tudsz egyedül lenni? Lehet, hogy nem szereted magad annyira, hogy jól érezd magad a saját társaságodban?

Fontos, hogy tudjál békét kötni önmagaddal. Hogy képes legyél egyedül kávézni, reggelizni. Érezd jól magad a bőrödben annyira, hogy el tudj menni egyedül sétálni, sportolni, mozizni, ha ahhoz van kedved.

Az önbizalom és az önszeretet vonzó. Ha tudod, hogy egyedül is képes vagy bármire, ragyogni fogsz. Ha tudod, hogy jól érzed magad a bőrödben nem közelítenek majd hozzád azok, akik csak le akarnak húzni. Mert egyedül erős vagy. Független vagy. Fontos vagy magadnak annyira, hogy nem töltöd az időd olyanokkal, akik csak elvesznek, de soha nem adnak.

Ne keresd a szerelmet, hisz az fog rád találni. Fogadd el, hogy vannak olyan időszakok, amikor egyedül kell lennünk. Hogy megerősödjünk. Hogy még jobban megszeressük magunkat. El kell fogadnod azt is, hogy néha magányos vagy. Ez is te vagy. Ez is az életed része. Fogadd el. Fogadd be.

Maradj egyedül addig, amíg nem vagy benne biztos minden nap, hogy jó ember vagy. Olyan, aki megérdemli a boldogságot. Legyél a legjobb barátod, legyél magadra jó hatással.

Ne veszítsd el a reményt. Annyi szeretetet tudsz adni. Másoknak és magadnak is.

Ne gondold, hogy kötelező kapcsolatban élni, mert nem az. Sokkal fontosabb, hogy magaddal milyen kapcsolatot alakítasz ki.

Legyél jóban magaddal. Megérdemled.



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése