2023. május 19., péntek

Együtt mindenre képesek vagytok...

 

13 jel, miszerint végre valahára megtaláltad az ikerlángodat

Lelki társból több is lehet, akár barát, akár rokon is, de ikerlángból viszont csak egy, méghozzá a szerelemben. Ugyanis a lelked tükörképe, ezért is hívják sokszor tükörléleknek, akivel azonos a rezgésszámod. Az a szerelem amit iránta érzel, és ami köztetek jöhet létre teljesen más a többihez képest, úgyhogy tutira megfogod ismerni! Az érzéseiden kívül hadd segítsen felismerni ez a 13 jel is!

1. Szerelem első látásra

Igen, ez megtörténhet a lelki társaddal, de bizony az ikerlángoddal is. Nem csak, hogy szinte azonnal egymásba szerettek, de úgy fogadjátok el egymást, ahogy vagytok. Úgy vonz a másik téged, mint a méz a legyet, és nem bírod megmagyarázni, miért gondolsz rá állandóan, miért szeretnél vele több időt tölteni, miért szereted, csak érzed és kész.

2. Mintha ő lenne te

Szinte mindenben egyezik a véleményetek, az érdeklődési körötök, majdnem olyanok vagytok, mint két tojás az ikerlángoddal. Sok esetben az ilyen párok még külsőleg is hasonlítanak egymásra!

3. Adott a „régóta ismered őt” érzés

Mivel közös a múltatok, van közös előző életetek, egyértelműen jelen kell lennie bennetek az „olyan, mintha ezer éve ismerném” érzés.

4. Képes voltál azonnal bízni benne

Az első pillanattól kezdve megbíztál a tükörlelkedben. Egy percig sem haboztál, hogy bizalmat szavazz neki. Soha nem aggódsz mellette, hogy megcsal vagy el fog hagyni. Tisztában vagy azzal a lelked mélyén, hogy egymásnak vagytok teremtve és egymás számára ti jelentitek a mindent.

5. Soha nem akartad megjátszani magad előtte

Mások esetén esetleg alkalmaztál női praktikákat, igyekeztél kicsit másnak mutatni magad, mondhatni szerepeltél. Az ikerlángoddal szemben egy percig sem tetted ezt. Egyszerűen önmagadat adtad. Tökéletesen őszinte lehetsz vele minden tekintetben, nem kell, hogy titkolózz előtte vagy hazudj neki.

6. Tökéletesen egymásra vagytok hangolva

Nem csak, hogy sok mindenben hasonlítotok, de gyakran ugyanazt érzitek, gondoljátok. Totális szinkronban vagytok, abszolút működik köztetek az empátia. A szexben ugyanennyire illeszkedtek egymáshoz, maximálisan megértitek egymást szavak nélkül is. Ha távol vagytok egymástól, akkor is kapcsolatban vagytok, képes vagy érezni, amit ő. Tudod, mit gondol vagy éppen mi történik a tükörlelkeddel.

7. Mellette maximálisan biztonságban érzed magad

Biztonságban, otthonosan érzed magad az ikerlángod mellett. Olyan érzeted van, mintha vele együtt egyfajta otthonra, családra is leltél volna.

8. Érezni a tüzet köztetek

Köztetek nem pusztán szerelem, hanem tényleg láng… tűz van. Valamilyen szinten mindig izzik a levegő köztetek. Ráadásul ez a tűz évek múltán is meg van. Öt, de akár tíz év után is ugyanúgy szeretitek egymást, még mindig erős vágyaitok vannak a másik iránt.

9. Hagyjátok egymást élni

A tükörlelkeddel való kapcsolatodban szinte egyáltalán nem jelenik meg a féltékenység, irigység vagy birtoklási vágy. Ha mégis, együtt gond nélkül legyőzitek és utána nem tér vissza. Nem akarjátok a másikat kisajátítani, megmondani mikor és mit csináljon. Tisztelitek és becsülitek egymást. Meghagyjátok egymás szabadságát. Mind a kettőtök külön-külön is egy egészek, saját életúttal, életcélokkal, amiben sosem akadályozzátok egymást, hanem támogatjátok a másikat.

10. Kiegyenlítitek egymást

Bár tükörlelkek vagytok és nagyon sok a közös bennetek, de ami esetleg hiányzik a másikból akár csak jelen pillanatban, azzal kiegészítitek egymást. Mikor az egyikőtök padlón van, a másik felhúzza. Ha az egyikőtök túl álmodozó, a másik a realitásával kiigazítja. Ha te izgága, hirtelen haragú vagy, ő a nyugodt és békés feled. Ezért is olyan harmonikus és kiegyensúlyozott a kapcsolatotok. Ezáltal tanítjátok és segítitek egymást. A másik fél segítségével válhattok jobb emberré. Lehet, hogy időnként bosszantónak találod, hogy bizonyos dolgokban szöges ellentétei vagytok egymásnak, de az ikerlángok feladata az is, hogy tanítsák egymást és segítsenek a másikból kihozni a legjobbat. Csakhogy itt mutatkozik a tükörlélek, a tüköreffektus, hiszen nem csak a pozitív, hanem a negatív tulajdonságaidat is visszatükrözi, amelyeken változtatnod kell.

11. Nem csak a szerelmed, hanem a barátod, mentorod és akár a „szülőd” is

Az ikerláng partner egy kicsit amolyan „mindenes”. Nem csak a partnerünk, hanem sok esetben a legjobb barátunk, a mentorunk, de olykor még egyfajta apa/anya/testvér figura is. Ettől válik olyan bensőségessé a kapcsolatotok.

12. Más embernek érzed magad mellette

Nem is csoda, hiszen szabályosan megváltoztat, de természetesen jó irányba, hiszen segít felszínre hozni a rejtett képességeidet, megszabadít a negatív tulajdonságaidtól, a félelmeidtől. Mellette különlegesnek, magabiztosnak, erősnek érzed magad, aki akár az egész világot is megválthatná, ha akarná.

13. Együtt mindenre képesek vagytok

Nem csak család, barátok és szerelmespár vagytok az ikerlángoddal. Hanem csapat is. Együtt szinte bármire képesek vagytok, nem ismertek lehetetlent. Jóban és rosszban is együtt vagytok, minden akadállyal együtt néztek szembe és együtt éritek el közös céljaitokat. Ugyanis sok esetben nem csak földi jellegű, hanem szellemi szintű közös céljaitok is vannak.

(Wadolowski-Balogh Orsolya) 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése