2021. november 14., vasárnap

Mert ÉLET az, ahol szíved kinyílik...

 

A hét energiája – Belső szentélyünk kapuja nyílik

Belső szentélyünk kapuja nyílik, ahol a lélek csendjében gyógyulhatunk, kapcsolódhatunk a teremtés esszenciájával.

A héten nem érdemes kapkodni, nagy dolgokat tervezni. Helyette érdemes lelassulni, jelenünkbe megérkezni, s észrevenni a körülöttünk lévő áldásokat, s azokért szívből hálát adni.

Mert jövőd teremtése itt és most kezdődik. Jelened határozza meg azt, milyen lesz a holnapod, s mit mesélhetsz majd múltadról el.

A mai rohanó világunk egyik legnagyobb kihívása a 100%-os jelenlét. Érkezz meg önmagadhoz, érkezz meg életedhez, tevékenységeidhez. Ezt hívják ÉLETNEK! Minden más utánzata annak, amit rohanó világunkban életnek nevezünk. Mert ÉLET az, ahol szíved kinyílik, ahol lelkek kapcsolódnak a MOST csodálatos erőterében önmagukhoz, s egymáshoz is.

Legyen ez a hét a csendes kapcsolódás hete, ahol égi válaszok érkeznek most azokhoz, akik elcsendesedve kapcsolatot teremtenek belső szentélyükkel. Az égiek iránymutatásokat, válaszokat küldenek így nekünk, melyeket követve elkezdhetünk munkálkodni azon, hogy megtalált belső egyensúlyunk és békénk megjelenjen külső világunkban is, és valóban csodákat teremtsünk.

 

Szeretettel: Sándor Judit - Angyalmentor - Jóportál

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése