2020. április 12., vasárnap

Vonuljunk el Lelkünk csendes szigetére...


ABSZOLÚT HARMÓNIA LÉLEKÜZENET:

E jelen helyzetnek az oka az elidegenedés, a szeretetlenség. Az, hogy az emberek elfordultak Önmaguktól, a saját Lelküktől, és ennek következtében elfordultak egymástól. A saját lelküket bebörtönözve élték az életüket, mert a külvilágnak való megfelelés, a tömeg, és az előző testet öltések ezt a mintát sugallták.

És vajon mindeközben mit sugallt a szívük? Mit sugallt a Forrásuk, amit követniük kellett volna? Lelki vezetés nélkül megbetegedni lehet. Elmagányosodni, elidegenedni, kiégetté válni. Elfásult, kiégett emberek mit tudnak felismerni az életükben? Hová tudják vezetni az életüket? Amikor a saját bebörtönzöttségüket sem veszik észre, milyen távlatokat tudnak látni, milyen értelmet tudnak adni az életüknek? Amikor Önmagukkal, az Önvalójukkal kíméletlenül bánnak, hogyan tudnak bánni a külvilággal, saját embertársaikkal? Amikor megdermedt a szívük a lelki kapcsolódás hiányától, hogyan tudnának szeretni?

Mert amikor eltávolodunk a saját Lelkünktől, eltávolodunk a többi Lélektől is. Ahogy benn, úgy kinn.
Most eljött az Ébredés, az Önmagunkra találás ideje: Felfedezni, hogy ki is vagyok valójában?
Felismerni az isteni akaratot a lelkünkön, és a külső körülmények üzenetein keresztül. Alázattal meghajolni a jelen körülmény előtt, és elindulni befelé, hogy a Lelkünket felszabadítsuk.


Mert az isteni részünk, az Isten nem tűri tovább a Lélek bebörtönzését, figyelmen kívül hagyását. Hiszen nem ezért jöttünk ide a földi létezésbe. Nem azért születtünk, hogy további bonyodalmakat, és szeretetlenséget teremtsünk. Hanem azért, hogy Felébredt Tudattal, az egónkat a Lelkünk szolgálatába állítsuk. A Lelkünk törekvéseit, az isteni akaratot szolgáljuk.
Ehhez alázat szükséges. És emlékezés arra milyen céllal, és honnan jöttünk ide a Föld nevű bolygóra.


Ezért nem a félelem a megoldás, mert azzal még messzebb kerülünk a Lelkünktől. Hanem megtalálni a helyes utat. Végre kapcsolódni a Lelkünkhöz, és Felébredt Tudattal felvirágoztatni az életünket az Isteni Szentség megélésével, és tudatosításával, a cselekedeteinken keresztül.

Felhagyni az egó manipulatív, birtokló, hatalmi törekvéseivel, a szeretetlenség kíméletlen erejével, amivel önmagunknak és másoknak ártunk. Amivel betegségeket, boldogtalanságot, és lelki-tudati örvényeket, káoszt teremtünk. A mulandó anyagi dolgok helyett válasszuk a halhatatlan minőségünket életünk vezérfonalává! Vállaljuk fel Valódi Énünket, és ezzel együtt Valódi küldetésünket!

Vonuljunk el Lelkünk csendes szigetére, lépésről-lépésre induljunk el befele, egyre mélyebbre, és mélyebbre. Fedezzük fel az egyetlen biztos pontot, az egyetlen Örök minőséget önmagunkban, melyre igazán alapozni, építeni tudunk.

Mert akinek élő kapcsolata van Önmagával, Isteni Lényével, az Istennel, az tud Hittel, Bizalommal, és töretlen Lelkesedéssel előretekinteni, és a Lelke erejével csodákat teremteni az életében, és a világban.

Szabó Marianna
Asztrozófus

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése