2020. április 9., csütörtök

Boldog Húsvétot!


Boldog Húsvétot!

Szívből kívánom…. Boldog Húsvétot!

Eljön nemsokára a hétvégére egy szép ünnepünk a Húsvét. Kellenek az ünnepek a hétköznapok megváltására, hisz ilyenkor jönnek össze a családok, barátok. Ilyenkor nemcsak a lelkünket, hanem ki teheti a lakását, házát is ünneplőbe öltözteti.

Tudtad, hogy a keresztény vallás szerint a húsvét sokkal nagyobb ünnep, mint a karácsony?
Ugyanis Jézus ekkor váltott meg minket, embereket, és ekkor bizonyította be, hogy a halál legyőzhető. Ez adott az emberiségnek új hitet, új erőt, hogy kitartson ezen a Földön, hiszen a bűnök alól van feloldozás, és a halál után is vár valami, ami talán végül igazi békét hoz ra lelkünknek. Az élet új értelemet nyert: azért legyünk itt jók, hogy majd, ha innen elmegyünk, méltó sors várjon ránk az örökkévalóságban.
Élj tehát úgy, hogy a lehető legjobb, legemberibb éned legyen mindig az erősebb, és szeress mindenkit, bármilyen hibái is vannak. Az elfogadás, és megbocsátás talán az egyik legcsodásabb emberi erény. És a szeretet az, amiért érdemes élni.
Kívánom, hogy legyen olyan vidám, olyan szép, és olyan szeretettel teli a húsvétod, hogy örök élmény legyen visszagondolnod rá!
Tiszta szívből kívánok Neked, és mindenkinek, aki kedves a számodra…

(Kigyósi Moni)


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése