2020. április 9., csütörtök

Hadd legyen tiszta az életünk!


" Legfontosabb az hogy az élet minden percét élvezzük. A világot nem tudjuk megváltoztatni, ilyen volt ezelőtt, és ilyen lesz ezután is. Változtassuk meg a hozzáállásunkat. Szeressük és tiszteljük önmagunkat, legyünk együtt érzőek és kedvesek másokkal.
Amire szükség van, az csak a szeretet és a tisztelet.
Ebben az Univerzumban a legfontosabb a szeretet. A tiszta szeretet. Az emberek egyre inkább észreveszik ezt. Néhány évvel ezelőtt még azt kérdezték az emberek, hogy "mi az, hogy szeretet?" Most már nem ilyen kérdések jönnek. Most azt kérdezik, hogy hogyan tehetném a szeretetemet tisztábbá?
Na, ez az igazi változás! Biztos vagyok abban, hogy egyre több ember fogja ezt a kérdést feltenni. Most már az emberek az élet tisztaságát keresik és nem a divatos részét. Hadd legyen tiszta az életünk! A divatos dolgok nélkül szeretet, tisztelet, együttérzés, nagyon gyorsan fog növekedni. Úgy gondolom, hogy eljött az aranykor ideje. Hadd történjen meg! Hadd omoljon össze az a világ, ahol a pénz, a vallás uralkodik és helyette az igazi emberi értékek kerüljenek előtérbe!"
 

(Maharishi Bhramananda Yogi)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése