2020. január 18., szombat

Mindenkinek megvan a párja a világban...

Mindenkinek megvan a párja a világban... 

Mindenkinek megvan a saját párja valahol a világban. Az az ember, aki nem csupán a tested, a lelked is látja. Aki nem hódítani akar, hanem kész arra, hogy teljes önvalójával kapcsolódjék. Aki kiszakad a játszmák világából, mert megérintette a tiszta lelked. Aki nem akar már megfelelni, hiszen tudja, hogy Ti egyek vagytok… mindketten a másik tükörképei. 

Ő úgy szeret, ahogy vagy. Nem kell megjátszanod magad, nem kell folyton tenned azért, hogy megfelelj. 

Nem menekül előled, sem az érzései elől. Tudja azt, hogy együtt képesek vagytok megoldani bármit. Tisztában van magával, így nem okoz neki problémát bízni Benned. 

Ha él a fejedben egy kép, szívedben egy érzés lelki társadról, ha álmaidban többször megjelent, tudd, hogy Ő is vár a nagyvilágban Téged. Hidd el, a Te párod is létezik, és hiányzol neki. 

Rólad álmodik, minden sejtjével Rád vágyik. Ugyanúgy elképzeli, milyen lesz együtt, ahogyan Te is teszed. Tudja, hogy Nélküled fél ember csupán, és hiányod nem csillapodhat más ember karjaiban. 

Él a fejedben egy kép, hogy milyen a Számodra tökéletes társ? Igyekezz kérlek, hogy minél előbb olyanná válj, hiszen akkor elkerülhetetlen lesz a találkozás. Gyógyítsd meg sebesült lelkedet, hogy ne legyen többé szükségetek arra, hogy bántsátok egymást. 

Légy önmagad, szeresd lényed feltételek nélkül, hiszen ha magadat választod, akkor a szerelmet is választod… ŐT is választod! Egyenes az út a kiteljesedett, harmonikus, boldog élet felé. 


(Guzsik-Mohácsi Viktória)

 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése