2022. április 1., péntek

Idővel megérted...

 

Idővel megérted, miért kellett olyan sokáig várnod a szerelemre

Szeress bele abba a férfiba, aki ugyanolyan biztos abban, hogy összetartoztok, mint te. Felemel, amikor minden összeomlik, bátorít a legnagyobb nehézségek közepette, és küzd azért, hogy működjön a kapcsolatotok. Vele lenni felemelő lesz. Mintha mindig is ismertétek volna egymást.

Szeress bele abba a férfiba, aki látja a hibáidat, mégis melletted marad és segít szembenézni velük. Törekedj arra, hogy találj valakit, aki a sötétben is fogja a kezedet. Úgy vezet el téged a fénybe, hogy egy percig sem hagy magadra. Aki mindig a legjobbat akarja neked, és emlékeztet, milyen erős is vagy.

Szeress bele abba a férfiba, akinek nem esik nehezére viszont szeretni. Aki csodálatosnak tart, imádja minden porcikádat és védelmez, amikor szükséged van rá. Add oda neki a szívedet, és hagyd, hogy úgy védje, mint a leféltettebb kincsét.

Szeress bele abba a férfiba, aki tisztelettel bánik veled, óvja a nőiességedet és ott van melletted, amikor szükséged van rá. Nemcsak egy vagy neki a sok közül, hanem az a nő, akivel tényleg le akarja élni az életét. A szemébe nézve tudod, hogy a csillagokat is lehozná érted.

Szeress bele abba a férfiba, aki mellett önmagad legjobb változatává válhatsz anélkül, hogy meg kellene játszanod magadat. Tisztán, őszintén kapcsolódhattok egymáshoz, megélhetitek azt, akik a szívetek mélyén vagytok.

Kérlek, soha ne érd be kevesebbel!

Várj még. Tanulj tovább, fejleszd magad, ismerd meg az igényeidet, a vágyaidat, és ne alkudj meg senki kedvéért. Tiszteld magadat annyira, amennyire elvárod, hogy mások is tiszteljenek. Ne kérdőjelezd meg az érdemességedet!

Ha eljött az idő, bele fogsz szeretni abba a férfiba, aki feltétel nélkül viszonozza az érzéseidet. Értékelni fogja mindazt, ami te vagy, méltó lesz hozzád és nem fog félni kifejezni a szeretetét irántad. Nem bújuk álcák mögé, nem játssza meg magát.

Amint megismered, meg fogod érteni, miért kellett ilyen sokáig várnod rá.

(Ludányi Bettina)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése