2022. április 1., péntek

Ha az utadon vagy...

 

10 jel az Univerzumtól, hogy jó úton jársz

Vajon az utadon vagy? Azon az úton haladsz, ami elvezet az életcélodhoz és a legnagyobb jót hozza el neked?

Van néhány dolog, amit tudnod kell az életcéllal/életúttal kapcsolatban, mielőtt választ kapnál erre a kérdésedre:

Először is: minden út a Te utad! És minden út végül egy irányba vezet. De kétségtelen, hogy van, amin könnyebb járni, és van, amin gyorsabban jutsz el a célod felé. Ha nem a számodra legideálisabb utat járod, akkor is jeleket kapsz az Univerzumtól.

Az út lehet rögös, vagy sima. Lehet fénnyel teli, vagy sötét, fájdalmat hozó. Bárhol is haladj, a legvégén ugyan oda érkezel majd. Azonban nem mindegy hogyan érzed magad az út során.

Ha szeretnél a legjobb úton haladni, amin betöltöd életcélodat, vagy bizonyosságot akarsz kapni, hogy Te máris ott jársz, akkor figyeld ezeket a jeleket:

1.Egyszerűen csak tudod

Ha kételkedsz abban, hogy valóban a legjobb úton haladsz életcélod felé, akkor nagy valószínűséggel nem vagy a jó úton.

Amikor a jó úton jársz, akkor egyszerűen belülről érzed. Erős vagy, céltudatos, és hiszel magadban. Nincs benned kérdés. Biztosan tudod: ez az út a tiéd!

2.Nem adod fel önmagad

Ez nem jelenti azt, hogy nem kötsz kisebb kompromisszumokat és nem alkalmazkodsz másokhoz. Viszont önmagadat és a legfőbb elveidet, ha a jó úton jársz, akkor nem kell, hogy feladd. Hű maradhatsz legmélyebb meggyőződéseidhez.

Amikor az életcélodat betöltő úton haladsz akkor teljesen összhangban vagy azzal a küldetéssel, amiért a lelked a földre érkezett. 

3.Felkészülten fogadod az élet kihívásait

Ha a jó úton jársz, az nem jelenti azt, hogy nem fogsz akadályba vagy nehézségbe ütközni. Viszont ezen az úton teljes belső erővel, és bizonyossággal a sikerben nézel szembe a megoldandó feladatokkal.

Elfogadod a problémákat, mert tudod, hogy minden úgy van jól, ahogyan épp történik. És hiszel abban, hogy ezek a problémák is téged szolgálnak.

4.Nem félsz Önmagad lenni

Amikor az utadon vagy, akkor elfogadod magad úgy, ahogy vagy, és tudod, hogy személyiséged ajándék a világ számára. Szenvedélyesen hiszel abban, aki vagy, és amit csinálsz. 

Amikor maximálisan tiszteled magad, akkor csak olyan döntéseket hozol, amik azon az úton vezetnek, ami elvezet az életcélodhoz és a legmagasabb jóhoz az életedbe.

5.Hiszel egy felsőbb hatalom létezésében

Akik a jó úton járnak, gyakran érzik, hogy kapcsolódnak egy felsőbb erőhöz, ami nagyobb náluk.

Amikor az életcélod szerint kijelölt úton haladsz, akkor szinkronban vagy a lelkeddel és az Univerzum rezgésével. Ez azt is jelenti, hogy könnyedén kapcsolódsz a felsőbb, isteni éneddel és erős intuitív megérzéseid vannak.

Érzed, hogy utad fentről vigyázzák, és nem vagy egyedül a világban.

6.Folyamatosan tanulsz

Amikor az életcélod szerinti legjobb úton jársz, akkor olthatatlan vágy ég benned, hogy új dolgokat tanulj és tapasztalj meg. Új helyeket, kultúrákat ismerj meg. A fejlődésed és a változás folyamatos kísérője életednek.

7. Érzed a hálát és az egységet

Látod, érzed, tapasztalod, hogy az Univerzum összes élőlénye kapcsolódik egymással. Végtelen hálát érzel minden apró dologért, ami jelen van az életedben.

Tudod, hogy az élet körforgásában minden élőlény kapcsolódik egymással.

8.Csodákat tapasztalsz meg

Gondolataid, érzéseid gyorsan valósággá válnak. „Véletlen egybeesések” a mindennapok során.

Intuíciód fokozódik, tested gyorsabban gyógyul. Ha ez életfeladatod szerinti legjobb úton haladsz, akkor megnyílsz a hétköznapi csodák elfogadására, és a legnagyobb álmaid is valósággá válhatnak.

9.Találkozol a lélektársaiddal és az ikerlángoddal

Ha az utadon vagy, akkor ezen az úton ott várnak a lélektársaid és ikerlángod, hogy segítsenek neked és támogassanak téged.

Ezek a különleges lelkek mind tanítanak valami fontosat. Lehetnek ők a barátaid, a szerelmed, tanítók az utazásod során.

Régi barátokat veszthetsz el, és újak – a te rezgésednek megfelelők – lépnek be az életedbe.

10.Folyamatosan növekvő tudatosság

Tudatosságod változásával életutad, életfeladatod is változhat. Ha nem tudsz ezzel lépést tartani, akkor úgy érezheted, hogy valahol útközben „elvesztél”.

Az életfeladatod szerinti jó úton haladni nem egy cél, amit elérsz. Ez egy érzés, egy állapot. Annak az érzése, amikor tudod, hogy bármit képes vagy elérni és megvalósítani akkor, ha élsz a saját lehetőségeiddel és észreveszed azokat.

Fordította: Sándor Judit - Jóportál

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése