2022. április 1., péntek

Azért vagy itt, hogy megtapasztald...

 

Nem azért jöttél, hogy megments másokat…

Nem azért jöttél, hogy megments másokat. Hogy mások fel nem vállalt keresztjeit cipeld. És nem is azért jöttél, hogy feladd önmagad és azt a csodás lelket, aki valójában vagy.

Azért vagy itt, hogy megtapasztald a létezésed csodáját, angyalszárnyaid kitárulkozását. Hogy megéld a földön az örömet és a békét, melyet a lelkedben élő hatalmas fény és erő hozhat el, ami emlékszik arra a helyre, ahonnan érkezett.

Ember testbe született Angyal vagy, aki fényével és szeretetével emlékeztethet arra másokat, hogy a Mennyek békéje, az Égi Paradicsom bősége bennünk is ott él, és választásaikon keresztül jelenhet meg a fizikai síkon is.

Azért jöttél, hogy emlékezz arra a hatalmas szeretetre, amit Angyalként hordozol magadban. Hogy ezzel a szeretettel mutass példát és utat másoknak

Azért jöttél, hogy az együttérzés, kedvesség ajándékaival örvendeztess meg másokat is.

De nem az a dolgod, hogy elvessz mások drámájában. Hogy odaadd a fényed, az energiád másoknak, azoknak, akik nem tudnak saját forrásukból táplálkozni. Azért vagy itt, hogy elhozd az energiák szintjén annak az emlékezetét: minden egyes itt élő lélek folyamatosan kapcsolatban áll a benne élő Teremtő fénnyel.

Eljött a Te időd Drága Angyal! Hogy ne légy senkinek a megmentője, az áldozata, az energetikai tápláléka. Hogy ne mások sötétségét akard fénnyé alakítani, magadba szívva azt…Hanem végre saját csodálatos fényedhez érj… Hogy saját magad számára nyisd végre azokat az angyalszárnyakat, melyek által égi magaslatokig emelkedve, valóra váltva küldetésedet, itt a Földön éled meg a tiszta öröm és feltétel nélküli szeretet békét és fényt hozó erejét.

Tedd le végre a terheket, melyeket magadra vettél. Nem cipelheted az egész világ súlyát egyedül. És nem válthatod meg az embereket attól a sorstól, melyet maguknak választottak érzéseik, szavaik és tetteik által. Önmagad megváltásának ideje jött el.

Hidd el, nem kell többé a szeretetet koldulnod, hisz önnön csodálatos lényed, mely a Mennyek fényével ragyogja be a világot, tesz méltóvá létezésednél fogva arra, hogy szerethető légy!

Áldott vagy.

Nem azért jöttél, hogy megments másokat…

Tapasztald meg azt, AKI VALÓJÁBAN VAGY!  

Szeretettel: Sándor Judit - Angyalmentor - Jóportál

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése