2013. október 30., szerda

Karma és a szerelem!

Karma és a szerelem!


Nem találkoztunk mi már? Ismerős kérdés, s a válasz rá, igen, de talán életekkel ezelőtt. S, jelen életünkben ismételten egymásba botlunk, mert még rendezetlen ügyünk van egymással. A karma által nekünk rendelt szerelmek alól pedig nincs kibúvó!


Amikor megpillantasz valakit, életedben először, és megmagyarázhatatlan ellenszenvet vagy kedvességet érzel velük kapcsolatban, akkor biztos lehetsz benne, hogy életekkel korábbról ismeritek már egymást. A lelkek közel egymáshoz születnek le újra a földre, hogy be nem teljesített feladataikat most rendezni próbálják.




Így van ez a szerelemmel is. Sosem véletlen az, akivel éppen most vagyunk. Talán esélyt kaptunk, hogy a múltunkat rendezzük, megoldjuk azok problémáit, vagy egy be nem teljesült szerelem borul virágba ilyen formán. Persze, nem tudatosan ismerjük fel egymást, egyszerűen érezzük, hogy találkoztunk már, és pillanatokon belül egy hullámhosszra kerülünk az illetővel.

Előfordulhat, hogy szerelem nem az első látásra alakul ki, hanem szépen, folyamatosan kezdünk el többet és többet érezni a másik iránt. Egy megmagyarázhatatlan erő húz az irányába, még akkor is, ha magadnak nem is tudsz magyarázatot adni arra, hogy miért vonzódsz annyira erősen a másikhoz. Később pedig már úgy érzed képtelen vagy nélküle élni.

A karmikus szerelmeknek be kell következniük. Helyre kell hoznunk azt, amit a múltban elrontottunk. A vonzódásnak nem tudunk ellenállni, és hiába minden józan ész, a szívnek nem tudunk parancsolni. Egy karmikus szerelemben biztonságban érezzük magunkat, nincs szükség megjátszásra, minden félelem nélkül önmagad lehetsz.
Előfordulhat olyan karmikus szerelem is, amitől nem tudsz szabadulni. Hiába tudod, hogy partnered csak bánt, te mégsem vagy képes kilépni a kapcsolatból. Megtörténhet az is, hogy te szerelembe estél, ő viszont legfeljebb csak vonzódik hozzád, de valódi, mély érzelmekről nem beszélhetünk. Ilyen esetekben a számlák kiegyenlítődése a fő feladat, hogy visszakapjuk azt, amit már mi is egyszer elkövettünk a másik ellen.


(bulvaros.hu)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése