2022. január 4., kedd

2022 a LÉLEK CSENDJÉNEK és HANGJÁNAK éve lesz...

 

Előrejelzés 2022-re – Az isteni változások és a nagy rendeződések éve

Megtapasztaltam az angyalkártyák és angyalüzenetek közvetítése során, hogy az angyalok, mivel a Teremtőt és annak tervét szolgálják, ezért mindig arról a legmagasabb rezgésszinten elérhető valóságról beszélnek, amire választásaink alapján a Teremtőtől lehetőséget kapunk.

Többféle valóság, vagy ha úgy tetszik forgatókönyv érhető el számunkra, attól függően, hogy életünket, döntéseinket a Teremtő tervének szolgálatába állítjuk, melyhez a szeretet, a kedvesség, az együttérzés és a szív, a lélek hangjának követése és választása során juthatunk el. Vagy életünkben szorosan kezünkben tartva az irányítást, mindent ésszel, akarattal kontrollálva önös érdekeket követve hozzuk a döntéseinket, választjuk az irányainkat, elárulva, megtagadva valódi lényegünket, meghasonulva önmagunkkal, folyamatos kétségek, félelmek között vergődve akarva legyőzni az egész világot választódunk le az isteni útról.

Az isteni útban áramolva élünk, bizalommal az élet felé, nem ítélkezünk: tapasztalunk, megfigyelünk, szívbéli döntéseket hozunk és ezt megengedjük másoknak is.

A félelem útjában folyton résen vagyunk, elveszünk másoktól, bírálunk, megfélemlítünk, kétségeket ébresztünk, manipulálunk, viszályt szítunk, röviden: uralni és irányítani akarunk. Hisz a Teremtővel való kapcsolat hiányában, nem bízunk abban: az élet számunkra is lehet bőséges, jó és szép.

Ahogyan mindig úgy 2022-ben is rajtunk áll, hogy ennek az évnek melyik aspektusát éljük meg, tesszük magunkévá. Hisz poláris világunkban minden pólus megtalálható: mi döntünk életünk minden pillanatában, hogy az érzéseink, gondolataink, szándékaink - egyszóval lélekrezgésünk alapján melyikhez csatlakozunk.

Én most a 2022-ben elérhető legmagasabb valóságról szeretnék beszélni. 2022 tele van valódi teremtő energiákkal, valójában nem is a teremtés, hanem a születés lenne erre a leghelyesebb szó, hiszen a nőiség valamennyi csodálatos fénye horgonyzódik le most a térben és születik le az isteni terv a fizikai világba: együttérzés, kegyelem, könyörület, feltételnélküli szeretet, alkotás, elcsendesedés, befelé figyelés, áramlás, mély kapcsolódás, megtartás, tisztánérzékelés, szívközpontúság, újjászületés. Istennői energiának is nevezhetnénk, de valójában ebben az évben minden az EGY IGAZ TEREMTŐRŐL, az ELSŐ ALKOTÓRÓL szól, melyből MINDEN KIÁRADT. Melyben a 3.dimenziós ránk osztott szerepek és illúziók elvesztésével EGYKÉNT olvadunk össze. És az EGYBŐL mindig mindenki épp azt tudja kivenni, amit szíve legtisztább, legigazabb rezgései mutatnak meg a világból számára.

Az EGY IGAZ TEREMTŐ FORRÁS, mely birtokolja a Teljesség állapotát, a teremtő mélység sötétségét és az abból való kiáradást, számomra nem más, mint egy nagy KOZMIKUS ANYA. ISTENANYA.

2022 az év, amikor lehetőségünk van arra, hogy megéljük a Teremtő Forrás Tervének legszebb útját, melyet szívünkből, szeretettel álmodtunk meg, s melyek együtt fénylenek, együtt rezegnek a Teremtő Tervével.

Ebben az évben a LÉLEKHÍVÁS ereje fog mindent mozgatni, így találhatnak egymásra azok a lelkek ebben az évben, akiket a Teremtő terv is egymásnak szánt: nagy szerelmek, gyermekek, új lakhelyek, új munkahelyek, új barátságok vagy éppen a megszilárduló emberi kapcsolatok éve lesz az idei.

A Lélekcsaládok rendeződésének ideje ez, akik idén egy körbe, egy csoportba rendeződnek fizikailag is.

Tehát minden, ami meg van írva a csillagokban, a Teremtő szent tervében, azok a lélekhívások, lélektervek, bőségprogramok a fizikai világba fognak beíródni, fizikai szinten fognak megjelenni az isteni elrendeltetés időzítése szerint.

Természetesen akik még az előző években nem estek túl az elengedéseken, a tisztulás útján, azoknál ez idén meg fog történni.

2022-ben nem lehet már egyszerre 2 lovat megülni… választani kell, illik: a szív útját ajánlom szeretettel mindenkinek.

2022-ben, ha 2020 óta nem tettük meg, akkor felül kell vizsgálnunk életünk minden területét: valóban minden kapcsolódásunk a lélek döntését és hangját tükrözik vissza?

2022 az EGYENSÚLY éve is: figyelnünk kell az adás-kapás, a munka-pihenés, munka-család, külvilág-énidő egyensúlyra is.

Bár mindenki egy régi világhoz szeretne visszatérni, és ennek megfelelően vannak, akik erőltetik a fergeteges összejövetelek, rendszeres utazások, a termelés, kifelé élés nagyvilági hangulatát… 2022 a LÉLEK CSENDJÉNEK és HANGJÁNAK éve lesz, hisz így tudunk legkönnyebben a bennünk élő Teremtő Forrás Fényével, Zenéjével, Hangjával kapcsolódni. A régi világ dolgai természetesen tökéletesen ideálisak, hogy ne kelljen felébredni, és ne is legyen lehetőség semmi egyébre, mint a felszínről szemlélve az életet anyagilag gyarapodni, lelkileg pedig egyre inkább elveszni az élet nagy játékéban… Pedig az élet nagy játéka a lélek csodájának, erejének, kozmikus halhatatlan létének felismeréséből áll.

2022 a csodás változások, a gyógyulás éve lehet, ha van bátorságunk a Lélek hangját meghallva és követve gyógyulni, változtatni és őszintének lenni magunkhoz.

Vajon miért vagyunk ott és azokkal, akikkel vagyunk? Valóban így tenne a lélek, vagy anyagi megfontolások, esetleg életkorunkból adódó félelmek esetleg a kényelem és hamis biztonságérzet vezetnek minket? Ezekre 2022-ben mind fény derül…

2022 ÉRTÜNK van, azért, hogy segítsen, támogasson, ébresszen, finom anyai szeretettel, de ha kell, akkor szigorúan és határozottan tereljen minket rá életutunk következő fejezetére, melyet a Teremtő írt számunkra. 

Ha a lélek hangját követed, akkor csodálatos, örömteli, termékeny folyamatokban lesz részed. Ha a belső csendet követed, akkor igaz, szeretetteli hangokkal tudsz kapcsolódni, akik az Új Világ szimfóniáját hozzák el neked, a Lélek zenéjét a Lélek fényét, mely hozzájárul az Univerzum valamennyi létezőjének a békéjéhez. Engedjük át most az irányítást Neki...KOZMIKUS ANYÁNKNAK.


Szeretettel: Sándor Judit - Angyalmentor - Jóportál

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése