2019. június 1., szombat

Mi választ el az Ikerlángodtól? ....

Mi választ el az Ikerlángodtól? .... plusz némi körítés a Hős útjáról és a Lélek szerinti utunkról...

Azoknak írom ezeket a sorokat, akiket már összehozott az élet az Ikerlángjukkal, vagy azzal akit annak vélnek, ám ahelyett hogy végtelenül erős  és boldog szerelem kölcsönösen kibontakozhatna, szinte csak szenvedés, kérdőjelek, visszautasítás és a normális életet már szinte akadályozó parttalan vágyakozás és szomorúság van jelen. Ilyenkor itt az idő hogy a Hős a Lélek útjára is lépjen vagyis a két út lassan összekapcsolódjon.
Mindenképpen jó és helyes úton jár az akit az ikerláng-szerelem megperzsel, hiszen a lelke kopogtat, olyan állapotba vágyódva, ahol nyugodtan és biztosan, kétségek nélkül menetelhet az ő saját lélek szerinti útján, a lélekfejlődés útján, a spirituális fejlődés útján. Neki ez azért jó, - csak így egyszerűen -, mert az úton haladva, lassan megtalálja a számára igazi boldogságot és teljességet és ezáltal a saját életében nagy és fontos dolgok történhetnek.
 Nem csak azok a nagy dolgok, sőt a lélek útján egyáltalán nem azok a nagy dolgok, amelyek sikerrel, vállveregetéssel, népszerűséggel, külső elismeréssel járnak, hanem azok, a nagy dolgok, amelyek egy napon belül rengeteg boldog, elégedett, szép pillanatot hoznak, amelyekért hálát adhatunk és amelyek sokkal fényesebben ragyogják be a napjainkat, mint bármely mások szemében is „nagy” dolog. A lélek boldogsága a Te nagy pillanatod, a Te boldogságod, a Te harmóniád, amit csak  Te értesz. A lélek boldogságát az emberek nem irigylik, hanem táplálkoznak belőle. Nem jelenti azt, hogy mások nem szeretnek, nem tisztelnek, nem értékelnek, azt sem jelenti hogy ne lehetnél teljes anyagi biztonságban, olyan életkörülmények között, amelyek a számodra becsesek és fontosak, ne hódolhatnál valamilyen szenvedélynek, ami igazi belső örömet okoz  sőt ezek, - bár valószínűleg egyre inkább elvesztik majd a fontosságukat, - jelen vannak, biztos forrást, táptalajt biztosítva a lélek szerinti tapasztalásoknak és a fejlődésnek.
A karma-asztrológiában a spirituális fejlődés mikéntje – mivel az asztrológia nem a jövő megfejtéséről, hanem a spirituális fejlődés a bolygók szimbólumrendszere alapján történő lehetőségeiről szól – két szálon fut. Az egyik szál az EGÓNK EGÉSZSÉGES KITELJESEDÉSE,   a HŐS ÚTJA, az úgynevezett „Nappá válás folyamata”, amikor eljutunk abba az állapotba, hogy Napként ragyogunk az égen : adunk, szeretünk, fénylünk, melegítünk. Bár sokan ellentmondhatnak ennek, én azon a véleményen vagyok, hogy nem tudunk Nappá válni, ha az egós vágyainkat nem tudjuk elérni. Szükség van rájuk, szükség van a sikerek és szeretet általi töltésre ahhoz, hogy Napként adni és szeretni tudjunk. Azt a fényt, ami belőlünk ragyog a lélek is táplálja, nemcsak a külső világunk, a lélek is nekünk drukkol. A Hős útja, a Nappá válás során a személyiségünk fejlődik, leküzdve a saját gyengeségeit, hibáit, tudatlanságait, gyengeségeit, tapasztalatlanságát,  a lélek belülről jövő folytonos támogatásával. Ám ha meg akarnánk feledkezni a lélekről odabent, vagy esetleg nem is hiszünk a létezésében, akkor a lélek, eleinte finoman, lágyan, majd erővel és egyértelműen jelzéseket küld.  A lélek is fejlődni akar... Túl a személyiség sikeres vagy kevésbé sikeres útján, ha előbb nem hát az élet közepén, a negyvenes évek felé haladva jelezni kezd... !
A jelzések néha csodásak... ! Van akinek fejére esik egy könyv, pont arról amire a lélek vágyik, van aki hihetetlen módon összetalálkozik valakivel, aki egy csapásra felforgatja az életét, van akit valami ellenállhatatlan vágy húz valamilyen irányba. Ilyen esetek érdemes gyanakodni, hogy odaföntről segítik a lélek útját vagy a lélek maga a saját eszközeivel keresi az utat.
Vannak azonban kevésbé romantikus ám fontos és erős jelek, amelyek már nem mesébe illőek: a kudarcaink. Valami – vagy akár több dolog egyszerre - nagyon nem megy, nem sikerül, nem jön össze. Ezt nehéz átélni és eléggé megtépázhatja valóban a személyiséget. Szomorúság, szorongás, stressz, félelmek, hiányok, gyötrődés és társai annak a jelei hogy nem vagy a lélek szerinti utadon. És sokszor nagyon mélyre kell merülni ahhoz, hogy változni tudjunk.
Mit akar a lélek tanulni? Miben akar fejlődni? Miért kell ehhez egy ikerláng szerelem...?
Ez egészen egyszerű kérdés....
A lélek a legegyszerűbb, legtermészetesebb  emberi hibáinkat igyekszik javítani, a tévedéseket és az azok miatti negatív és egyre növekvő gócokat a „szeretet vágányára állítani”, Isten felé igyekszik, az isteni, angyali lét felé igyekszik, ahol a legegyszerűbb energia a szeretetenergia működtet, javít és gyógyít mindent. A lélek felemeli az embert a másfajta megélések világába. Ez ego, a Nap az emberi léthez kötődik a lélek Istenhez, egy másfajta léthez, a transzcendens minőségekhez tartozik. Ezek a transzcendens minőségek túlmutatnak az egyszerű emberi léten, amely az anyag és a logika világában tanulja az érzelmeket, a lélek a letisztult érzelmek birodalmában van egységben, ahol ez már nem tanulnivaló hanem a természetes létezés alapja.
A lélekfejlődés lehetőséget ad az embernek, hogy a földi inkarnációkban elkövetett tévedéseit a szeretet erejével és természetesen és szabadon áromló energiájával begyógyítsa és ezáltal egy magasabb rezgésszintre lépjen egy másfajta minőségbe lépjen. Az aki a lélek útjára lép a lélek nyugalmát is ajándékba kapja és a teljes bizonyosságot az élet legapróbb vagy legnagyobb kérdéseiben, egy belülről jövő biztos tudást, meggyőződést a kételyek és a bizonytalanságok helyett.
Tehát egészen konkrétan, ami nagyon egyszerű alap lenne, de az embereknek nagyon nehezen megy:
SZíVBŐL BOCSÁNATOT KÉRNI
SZíVBŐL,  TELJES MÉRTÉKBEN MEGBOCSÁJTANI
ÖNMAGUNKNAK MEGBOCSÁJTANI, EZÁLTAL OLDANI A BŰNTUDATOT
ISTENNEK MEGBOCSÁJTANI, HA SZÜKSÉGES
Ha ez a FENTI NÉGY nem megy, akkor az karmikus blokk, amit megfelelő módszerekkel oldani lehet, csak oldással lehet kezelni AKARÁSSAL sajnos nem működik....., viszont a karmikus blokkok az anyagi „szférában” tanulandó alap képességeinket is terhelhetik, béníthatják, blokkolhatják.
HINNI MEGINGATHATATLANUL
HÁLÁSNAK LENNI
ELFOGADNI, BEFOGADNI A VILÁG JÓ ÉS ROSSZ DOLGAIT, ÉRZELMILEG FELDOLGOZNI
A NEGATíV ÉRZELMEKET, INDULATOKAT KEZELNI , SZINTÉN OLDANI, HOGY NE HAGYJON SEBET SEM MÁSBAN SEM ÖNMAGUNKBAN
AZ ELFOGADÁS ELSAJÁTíTÁSA ÁLTAL MEGTANULNI NEM ÍTÉLKEZNI
MEGTANULNI SZERETNI ÖNMAGUNKAT,  A SZERETTEINKET, FELTÉTEL NÉLKÜL, VISZONZÁSVÁRÁS NÉLKÜL, TUDATOSAN SZERETNI. A SZERETETTEL GYÓGYíTANI. A SZERETET ENERGIÁJÁT TUDATOSAN HASZNÁLNI MÁSOK SEGíTÉSÉRE
(NEM KELL MINDENKIT SZERETNI, DE KELL ELFOGADNI...)
SZABADNAK LENNI : MEGNYíLNI ÚJ VALÓSÁGOK FELÉ A SAJÁT KORLÁTAINK LEDÖNTÉSÉVEL
FÉLELEM NÉLKÜL ÉLNI (nem is tudom hogy létezik-e az a szó ami ezt kifejezi ): BELEMENNI A FÉLELMEKBE HA JÖNNEK
FELISMERNI, BÁTRAN, BIZONYTALANSÁG NÉLKÜL KÖVETNI ÉS MEGVALÓSíTANI A LÉLEK SZERINTI VÁGYAINKAT
Ezek tudatos belső lelki munkával elérhető állapotok, szintek, amelyek már nem karmikus terheink részei (általában).  Tulajdonképpen ikerláng szerelemmel vagy anélkül de mindenkinek ezek a lélekfejlődés állomásai. Az ikerláng szerelemben megtapasztalható érzés segít feloldani a hárításokat, megerősíti a szándékot és képessé tesz a változásra.

Az ikerláng-szerelem beteljesedett állapotának is ezek a kritériumai...
Bármilyen nehéz, bármilyen kivitelezhetetlennek hangzik is, de a felhőtlen belső béke, biztonság, nyugalom és tudás ezen fenti „képességek”  függvénye, az egész erről szól, ez a cél, ez a jutalom, ez az értelme a szenvedésnek.  Hosszú és tudatos munka.
Ha mindegyiket sikerül kipipálni, akkor garantáltan semmi nem fog elválasztani az ikerlángodtól, egyek lesztek az általatok kívánt értelemben.
Nagyon fontos, hogy ha az a célod, hogy ikerláng érzésben élj, és magadtól nem találod az utat, akkor kérj segítséget, légy tudatos...! Ha csak nyűglődsz és tapasztalsz haladást, akkor keresd az utadat a megoldás felé. Ezek a „tanulnivalók” jó, szép, tiszta, felemelő dolgok, amelyek mindenben csak a boldogságodat segítik.
CSODA MAGÁTÓL NEM FOG TÖRTÉNNI..... !  Nem azt mondom hogy nincsenek csodák, mert bizony hogy nagyon is vannak, ha történik pár Veled, akkor légy hálás érte és tedd meg Te is a magadét. Már az is csoda, hogy részese lehetsz egy ilyen folyamatnak, mint az ikerláng szerelem, hát viszonozd a csodát azzal hogy tisztÍtod magadat és hajlandó vagy változni és fejlődni.  AZ egész tudatosság és elhatározás kérdése. Mindig kapsz segítséget, ha kéred. De mindig újabb s újabb csodákra várni nem célravezető.
Mi köze amúgy ezeknek a minőségeknek ezeknek az ikerláng szerelemhez?
Nos, az ikerláng szerelem tud olyan erős lenni, hogy kimozdít az „anyagból”,  hogy végigvisz az „úton”, hogy képessé tesz változni és fejlődni. Ez egy nem régen tapasztalható érzés és azért jött, mert erre van szüksége az embereknek, azért hogy a világ jobbá váljon : szükség és igény van a világban a spirituális emelkedésre.
(Gulyás Ágnes karmaasztrológus)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése