2012. június 7., csütörtök

A szívmágnes titkai























Ruediger Schache:A szívmágnes titkai

 
“Az emberek többsége hasonló vágyakat és kérdéseket dédelget- értelmes és boldog életre vágyunk, megérteni, tanulni és fejlődni szeretnénk.

Kielégítő válaszokat keresünk azokra a kérdésekre, amelyekkel életünk során találkozunk, de elsősorban az a célunk, hogy szeressünk és szeressenek minket. Sokszor azonban úgy tűnik, minél jobban kívánunk valamit, annál nehezebb elérni.”
A napokban láttam meg A szívmágnes titkai című könyvet egy boltban. Valamiért azt éreztem , hogy meg kell vennem, egyszerűen vonzotta a tekintetemet. Miután elég intuitív nő vagyok és mindig hallgatok a megérzéseimre, beleolvastam, és kétségem sem volt afelől, hogy megvásárlom.
Úgy gondoltam, hogy most megosztom Veletek, Olvasókkal a könyvben rejlő titkokat, amelynek elolvasása után az ember lánya (vagy akár fia) rájön, hogy miért kapja sorozatosan ugyanazokat az embereket és szituációkat az életébe.
Azok, akik a közelségedet keresik, vonzódnak valamihez, ami a mágnesedben rejlik…
Miért alakul feltűnően minden kapcsolatod ugyanúgy függetlenül attól, hogy megpróbálsz ezen változtatni? A választ a szívedben keresd.

Szívmágnesed hatalmas vonzerővel rendelkezik. Ez az erő független a külsődtől, a képzettségedtől, a korodtól, az anyanyelvedtől és az anyagi körülményeidtől. A mágnes gondoskodik arról, hogy találkozz bizonyos emberekkel, helyzetekkel és reagálj rájuk.
Azokat az embereket, akik kapcsolatba kerülnek veled, és megérintenek érzelmileg, nyolcvan százalékban saját mágnesed, húsz százalékban pedig a külső tényezők vonzották hozzád. Ha látszólag véletlenül is léptek be bizonyos emberek az életedbe, hidd el, jó okuk volt rá.


Kit vonzol magadhoz?

Nem olyan embereket vonzol magadhoz automatikusan, akik illenek hozzád, hanem olyanokat, akiknek arra lehet szüksége, amit sugárzol.
Tehát ha a múltadban sok csalódás ért, és mindig azt gondolod: “csak ez ne történjen még egyszer, félek, mert nagyot csalódtam…”, egyértelműen azt a szituációt vonzod magadhoz.


Mi az a belső kapcsoló?

Létezik azonban egy megoldás, amellyel át tudod állítani magadban a rossz érzéseket. Képzeld el , hogy van benned egy kapcsoló, amellyel ide-oda kapcsolgathatsz két meggyőződés között. A kapcsoló jelenlegi állása aktuális kisugárzásodért felel. Mindenki pontosan tudja, hogyan vélekedik önmagáról. Például éppen szomorú, úgy gondolja neki semmi sem sikerül, nem találja a szerelmet, illetve alulértékeli önmagát.

Jobb esetben fantasztikusan meg van elégedve magával. Ha Te, kedves Olvasó, így vagy ezzel, nehogy átállítsd a kapcsolódat!
Sajnos többen vannak az elsőként említett csoportban, így tehát egy kis segítség:
Mit akarsz kisugározni? Azt akarod , hogy partnered vonzó nőként nézzen Rád? A feladat egyszerű: Érezd magad annak! Állítsd át kapcsolódat a “vonzó, felnőtt nő” állásra. Vagy a “csábító nőiességre”. Válassz olyat jelzőket, amelyek megfelelnek vágyaidnak, majd kapcsold át és figyeld meg mi történik!

Ha helyesen állítottad át a kapcsolót, nagy valószínűséggel történni fog valami, anélkül, hogy bármit is tenned kellene.
“Bármelyik kisugárzásra átkapcsolhatsz, amelyikre csak akarsz. “Áldozatról” “szabad emberre” , “gyerekesről” “érett felnőttre”, “félénkről” “határozottra”, “tehetetlenről” “cselekvőre”.

“Fogadd el szív mágnesed titkát, éld az életet, és figyeld meg, mit vonzol magadhoz. Pillantásod már sohasem lesz olyan, mint régen.”
 
Tükör
Azok az emberek és események, akiket és amelyeket bevonzottál az életedbe, tükörként mutatják mágnesed legfontosabb összetevőit. A “tükör” nem azt jelenti, hogy minden, amit bevonzol, hozzád hasonlít. Azt jelenti, hogy a másik személye utal valamire, ami a te mágnesedben található.
A tükör nem egyszerűen visszatükrözi, milyenek vagyunk. Sokkal többet mutat ennél! A külvilágról történt eseményekről leolvashatjuk, mi zajlik a mágnesünkben. Ha ezt felismerjük, befolyásolhatjuk is az eseményeket.

Pontosan azt vonzod magadhoz, amit feltétlenül el akartál kerülni…
Ha valami - egy bizonyos típusú ember vagy helyzet- rendszeresen felbukkan az életedben annak ellenére, hogy el akarnád kerülni, az egy részről kimondottan terhes, másrészről lehetőséget ad arra, hogy kiderítsd, mi lehet a mágnesedben, ami ezt okozza. A nemkívánatos ismétlődések a legjobb útmutatók! Megmutatják, milyen minták rögzültek benned, és hogyan tudod ezeket felülírni.
Ha elutasítasz valamit, még erősebben vonzod magadhoz, mert erős érzelmeket és elképzeléseket ébreszt benned. Ezek az érzések mágnesed részévé válnak, és vonzóak lesznek egyes emberek számára.

 
“Állítsd hát át a gondolkodásodat, és valami újat, meglepőt vonzol magadhoz!”
Nagyon sok mindent tudnék még mesélni a könyvről, például a szimbólumok hatalmáról, önbeteljesítő jóslatról, önszeretetről, belső térről, elhatározásról és cselekvésről, a jelen erejéről ,amelyek mind szerves részét képezik életünknek.
Ez a könyv rengeteg mindenre ráébreszti az embert.
Csak ajánlani tudom!


(Szerző: Biricz Adrienn)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése