2023. augusztus 19., szombat

A döntés a TE kezedben van. Mindig választhatsz!

 

Gyógyító oldás - Most választok, megtöröm a lehúzó mintákat, kaput nyitok a változásra!

Kell egy nagy adag bátorság és erő, hogy legyen merszünk szembenézni azokkal a tévhitekkel, lehúzó mintákkal, amik béklyóként tartanak vissza attól, hogy belépjünk Fénysorsunk kapuján.

Mindegy honnan kaptuk, kitől hoztuk - esélyek ők, tanítók az ébredésre, a változásra, hogy évezredes ősi mintákat hagyjunk magunk mögött. Mert ezek a minták nem az isteni utunkat szolgálják, nem a lelkünk ébredését, örömét szolgálják. Hanem még abban az állapotban tartanak, hogy ítélkezünk önmagunk felett, így ezzel az ítélettel nézzük a világot is és elválasztódunk a szeretet energiájától.

Olyan csodálatos korszakban élünk most, mert bár a felszínre törnek a régi minták , sokszor még azt érezzük, le is húznak minket- valójában esélyt kapunk arra, hogy GYÓGYÍTÓK legyünk. Önmagunk gyógyítói. És gyógyulásunkkal őseinket, elődeinket is a szeretet áramlásába vonjuk. S begyógyítsuk karmikus léleksebeinket is.

A döntés a TE kezedben van. Mindig választhatsz!

Felszabadítod magad a világi tükör bántó képe alól, mely csak azt mutatja hogyan bánsz magaddal és megengeded, hogy a valódi szeretet létállapotát tapasztald meg?

Elengeded, hogy mások véleménye, elvárása, rólad alkotott hamis képe irányítsa az életedet...? Vagy végre a szeretetet választod, és teljes hittel követed a Te isteni utad? Megéled és megengeded, hogy az legyél, aki vagy?

Akkor is, ha ez azzal jár, hogy elveszíts másokat...és átalakuljon minden körülötted?

Amit most veszteségnek gondolsz, lehetőség.... Lehetőség az átalakulásra, a fejlődésre, az új életre. Az örömre.

Bátorság kell, erő és hit, hogy megmutasd a világnak ki vagy valójában - letéve a megfelelés álarcát.

LÉGY AKI VAGY! Öleled magadhoz csodálatos isteni lényedet. Tapasztalni jöttél... játsz hát és élj szabadon - s ne ítéld olyan keményen önmagad.

Törj meg minden olyan régi mintát, ami elválaszt ettől. - 

( Sándor Judit)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése